Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P82e89t86r 26B34u21r41i86a95n

3. 10. 2021 15:26

Britští fotbaloví fanoušci jsou hrdými a svobodnými občany, naše děti potom fanouškovská pubertální pacholata. Běžní lidé v Anglii jsou občany hrdé a svobodné Británie, u nás to jsou prý "ochránci českého národa" (myšleno posměšně). Evropská liga je béčková soutěž, naše přední týmy jsou béčkové týmy a nikoho nezajímají.

Na vás se mi líbí to, že když už někam strkáte svou hlavu, tak vždycky až po klíční kosti.

3 0
možnosti
Foto

Možná Vás to překvapí,ale hraje se Liga mistrů a naše týmy v Evropě nikoho nezajímají...a i v Česku je dost lidí, které fotbal nezajímá.To není žádný boj o celý národ....

1 0
možnosti
Foto

Ty děti neuráží, cituji, hrdá a svobodná Británie, ale jeden pošahaný právník pákistánského původu.

Celkově jde o jeden z Vašich slabších článků.

5 0
možnosti
Foto

Z mnoha. Ovšem opět rádoby až úderných;-)

2 0
možnosti
JP

Karma, vidím to podobně. Mnoho povyku pro kratochvíli, při níž dospělí lidé se honí za míčem "až do roztrhání těla", vzájemně se okopávají jak brambory na poli a přihlížející, jejichž duše překypuje emocemi všeho druhu včetně té vlastenecké, neohroženě bojují za svou svatou zem a národ. A v tom svatém nadšení zapomenou na to, že důležité bitvy se odehrávají především v životě společnosti, nikoliv na fotbalovém hřišti.

0 4
možnosti
ND

Neohroženě bojují za peníze...

0 0
možnosti
Foto

K diskusi: Hamáček reagoval konkrétně na twitterový příspěvek Marvina Bartleyho, poradce pro rovnoprávnost a diverzitu Skotské fotbalové asociace a příležitostného novináře.

1 0
možnosti
OU
Foto

:-)R^ Fortna, jíž mohli uchazeči o poslanecká křesla kdykoli vstoupit do rybníka přerostlých témat (z nichž některá dosáhla jatečné váhy už v letech dávno prchlých), se ještě nezavřela. A přesto jako čapíci vybíhají do bláta sbírat čudly.

0 0
možnosti
Foto

A Fortuna, Synot či Tip sport nesbírají žádné čudly. Jen od hejlů zase vyberou;-)

0 0
možnosti
OU
Foto

Tak ty šály pochopitelně chápu. Jen byznys a dostat z fanoušků co nejvíc peněz.:-) Jen pokus o asi nepovedený vtip....To hloupé předvolání britského velvyslance je co?

0 3
možnosti
PN

Díky za tento blog, doufám, že bude mít obrovskou čtenost. Už jen proto, aby lidé pochopili myšlení těch, kdož fandí podivné dvojkoalici.

Poslušně kývat na vše, co přijde z Bruselu.....jinak jsme nepřátelé? Kdokoliv z UK může nás, naše děti, Prahu obviňovat z rasismu a naše politiky to má nechat chladné?

Vy osobně neřeknete svým přátelům, že se Vám něco z jejich činů, vyjádření nelíbí? Jen sklopíte hlavu a zašoupete nohama tak, jak by to udělalo Pirátstvo, protože jedinou věc, kterou chtějí a jsou schopni řešit je Babiš?

9 0
možnosti
Foto

Volte Trikoloru. Jak píše její zdejší politik o kus níž tak její volbou to EU a Británii natřete a slavně zvítězíte....:-) Nemáte pocit,že obě země mají úplně jiné důležitější starosti než řešit nějaké bezvýznamné blbiny o ničem...? Naše strana reaguje stejně uboze jako ten pošahaný právník....

0 5
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.