Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc mě ta částka nepřekvapila. Kdo někdy pořádal catering na odpovídající úrovni pro pár lidí, tak ví, že jedna akce jde do desítek tisíc.

0 0
možnosti

Ze by dalsi konzument krabicoveho hledici zavistive do oken.

2 2
možnosti

Když někdo poukáže na nešvar, tak je hned závistivec? A třeba že je Čecháček, to nedodáte? Nebo by chtěl na Hrade pana Sch. a má má smůlu? To je taky oblíbená myšlenková zkratka. No, myšlenková....;-)

1 0
možnosti

Už nanejvýš pouhých 50 měsíců... Co je to proti věčnosti? Kdo ma dneska přehled o bitvách o český trůn kolem roku 1000?

1 0
možnosti

Neviděl bych to tak kriticky, nula od nuly pojde, Miloš chce sice peníze navíc, ale zase svůj plat posílá na splátku státního dluhu!!

2 0
možnosti

Já bych taky ČÁST svého platu posílala na úhradu dluhu, jehož bych byla spolutvůrce. Zvláště, kdybych zadarmo bydlela, jedla, pila, cestovala...

To je hezké gesto, které neurazí a nic nestojí.

1 0
možnosti

Když se dívám na promlouvajícího MZ, stačí přimhouřit oko, ztlumit zvuk a mám před sebou chrochtající  domácí zvířátko. Teď čekám, jestli mě správce stránky vymaže, ale uznáte, že jinak se to napsat nedá.

6 2
možnosti

a jsou v té sumě 1,4mil. rozpočtovány naprosto stejné položky jako u Klausových 442miliónů, nebo jen tak plácáme a vaříme z vody? Myslím tím např. že u Klause to mohlo být pouze jídlo a pití a u Zemana mohly přibýt náklady na cateringovou firmu, výzdobu, úklid .... a jiné věci, které se vykazovaly pod jiné nákladové středisko...

3 0
možnosti

Pouze za položku pohoštění.Za Klause se jistě také zdobilo a uklízelo.Pokud jde o další informace pan arogantní kancléř, který tento požadavek přednesl se s dalším vysvětlováním nezatěžoval...

3 0
možnosti

Se SUCHOPÁRY á nepeču. No a když  vezmetě těch 1,4 mil  na chlast - myslím jen tvrdý, pak to denně asi 4 tisíce. A Vy suchopáři si myslíte, že s tím mohu  NĚKOHO OŽRÁT -  ANI SEBE ....

NA zdarovje - da dno stakána !!

1 0
možnosti

pane Trinkewitz již týdny se ptám jak se pan Zemam podílel a zaslouzil o to že odstoupil pan Nečas můžete mi to prosím vysvětlit????

0 0
možnosti

P49a80v72e85l 97K84u58l81a

10. 12. 2013 15:00

Já s panem Trinkewitzem nesouhlasím prakticky v ničem, ale v tomto mám názor podobný. Podle mého to byl puč Zemana ve spolupráci s Ištvanem.

4 0
možnosti

P64a17v30e50l 68K65u62l93a

10. 12. 2013 12:33

Jestli to dal na titulku ten nový admin, tak se uvedl docela dobře, řekl bych :-)

2 0
možnosti
Foto

Volil jsem Zemana a nelituji toho. Byl nejmenším ZLEM!  Ale splnil to hlavní, svrhl protinárodní vládu Nečasovy "panské koalice".

Zeman vždy byl a je samolibý všeználek se zásobou nereálných projektů, což mu vystačí až do konce. Český národ přežil Bílou horu, protektorát i bolševismus, přežije i Zemana.

7 23
možnosti

Nečasovu vládu nesvrhl Zeman, ta se složila sama vlastní neschopností, respektive náruživostí jedné blondýny. Kdyby to byla silná vláda, tak si Zeman neškrtne. Takže to není jeho zásluha. Jeho zásluhou je to, že nemáme dosud pořádnou vládu, jejíž členové navíc dělají jenom zmatky a ostudu, a zcela nepřehlédné složení parlamentu...

23 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.