Hra na schovávanou s propitými játry

" Jaterní onemocnění prezidenta není tak vážné, aby  byla nutná transplantace jater". To je vlastně pro příznivce prezidenta dobrá zpráva. Schovaná propitá játra opět někdo našel. Už to není žádná spekulace. Co na to hradní banda?

Je dobré mít věrné lidi úplně všude a být informován lépe než ostatní, kteří jsou odkázáni na oficiální informace. Poslanec ANO byl přistižen jak aktivně podává informace pro svého šéfa přímo od zdroje. Babiš pochopitelně tvrdí, že si žádné informace nevyžádal. Co má také tvrdit jiného? Prostě lhát a mlžit jako vždy.....

Zdroj je to opravdu dobrý. Poslanec ANO - přednosta Kliniky hepatogastroenterologie IKEMu má informace z první ruky a dodržováním lékařského tajemství se moc nezabývá. Jeho.SMS zpráva mluví jasně.

DOBRÝ DEN PANE PREMIÉRE, NÁŠ SPECIALISTA JIŽ P. PREZIDENTA PROHLÉDL, JATERNÍ ONEMOCNĚNÍ NENÍ TAK POKROČILÉ, ABY MUSELA BÝT INDIKOVÁNA TRANSPLANTACE. J.ŠPIČÁK

Co to znamená? Mimo jiné i to, že Hrad případný soud s doktorkou Stehlíkovou nemá šanci vyhrát. Její spekulace o schovávané nemoci pomalu nabývá reálný obraz. Cirhoza jater - lidově propitá játra už moc dlouho oficiálně tajit nepůjdou a skupinka podivných existencí, kterou se prezident obklopil brzy bude muset jít s pravdou ven. Na místo hysterických blábolů pomateného Ovčáčka a zastíracích manévrů Mynáře všichni čekají pravdivé informace. 

Nebo se dozvíme, že prezident má játra i mozek jako panic a alkoholismus vyléčil becherovkou?

Pravda je to skutečně nepříjemná a nemoc alkoholiků, která poškozuje i mozek není jistě nic co by hrálo do karet mafiánské skupince, která z vůle voličů obsadila Hrad. Většině voličům fakt, že Zeman je alkoholik, který se obklopil podezřelou partou nevadil. Tady mají výsledek. Trapnou tragikomedii a nedůstojnou hru na schovávanou s propitými játry, která se hodí někam do banánové republiky či totalitního režimu. Ostudná vizitka celého Česka.

Už nyní lze z různých diskuzí sledovat reakce fanatických stoupenců prezidenta. Čím víc se ukazuje, že jejich guru je alkoholik nejen s propitými játry, tím víc popírají realitu a kopou kolem sebe. Jistě se jim nechci vysmívat. Příště se opět pokusí nám ostatním to zase natřít. Ne náhodou je to stejná skupinka lidí věrně volících Babiše. Toho jim už Zeman ostatně doporučil jako svého nástupce, stejně jako volbu ANO. Opravdu by se měl takto chovat nestranný prezident? Co na tom, že už jde asi jen o výplody chorého alkoholem poškozeného mozku.

A jen na závěr. Opravdu někomu chybí intriky, lži a další rozeštvávání lidí, které měl v plánu Zeman? Já je tedy nepostrádám a alkoholem zdevastovaný prezident mi určitě nechybí. Příjemná změna k lepšímu.

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | neděle 17.10.2021 8:06 | karma článku: 33,69 | přečteno: 1332x