HON - Postaví se Klaus do čela protirouškové demonstrace....?

HON - Hnutí občanské nespokojenosti bude zítra pořádat demonstraci proti opatřením vlády. Bude v čele průvodu s trikolorou na klopě kráčet i protiroušková hvězda - exprezident Klaus? Vyleze ze svého Institutu i s celým kolektivem?

Ve včerejším projevu prezident Zeman kritizoval "všechny" odpírače roušek a vládních opatření. Jakéhosi kardiologa, zubaře, zpěváka a zpěvačky. Na toho hlavního však zapomněl. Senilita? Záměr? Kritika exprezidenta Klause se nějak nehodila do krámu? Názory i osobu exprezidenta už neberou vážně ani na Hradě?

Nebo snad "statečný čin" protirouškového disidenta - výzva k odporu podporovaná celým kolektivem IVK na Hrad ještě nedorazila? 

Pokud exprezident dorazí na demonstraci jistě si všimne kdo je v průvodu s ním. Přijde i Daniel Hůlka jako minule? Přijdou i ostatní věřící bláznivých konspiračních gatesovských a jiných teorií? Podpoří je v boji i fotbaloví chuligáni, kteří jsou z nemožnosti ožrat se, vyřvat si u mlácení do bubnu na stadionu hlasivky a potom se porvat ve stresu? 

Nebo snad zůstane otec a zahraniční expert Trikolory Klaus doma a bude konejšit svého synka? Ten po volebním výprasku už začal uplakávat do médií. Pokud nedostane jeho strana v příštích volbách  více než 5 procent, tak prý v politice skončí. Co by mu také jiného zbývalo? Mimo parlament a bez korýtka? To není hodno jména Klaus...

Klaus senior by jistě udělal dobře, kdyby zítra kráčel v čele protirouškových demonstrantů. A mladýho by mohl vzít sebou. Na čerstvém vzduchu si oba provětrají hlavu a lépe se jim zapomene na sen o přebrání voličů ODS a jejím zničení. I další společný sen o plánovaných 14 procentech a rozhodujícím hlasu v příští vládě už také mizí v dáli. Klausovské ulepené sny o návratu k politické moci voliče moc nezajímají a oba Klausové bojující nakonec už jen o neexistující inteligentnější  voliče SPD jsou jenom k smíchu...

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | sobota 17.10.2020 10:08 | karma článku: 21,67 | přečteno: 591x