Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já osobně na paní Nagyovou žádný hon nepořádám. Pro mě je jen epizodní rolí v celém tom politickém marasmu. Díky té kauze s vojenským zpravodajstvím jaksi zapadlo to, že premiér svoji milenku a potažmo svou novou partnerku dosadil do lukrativního postu ve státní správě a navíc do pozice, kdy Jana Nagyová byla jeho přímou podřízenou. Dlouhou dobu mlžil a zapíral (Nagyovou k sobě vytáhl už v době svého působení na Min. práce a soc. věcí a pokusil se jí dostat i do sekretariátu předsedy vlády už za premiérování Topolánka, kde se jí z pochopitelných důvodů tehdy lidé kolem Topolánka rychle zbavili), až byla situace neudržitelná a zveřejnil nejdříve, to že svou manželku opouští a na základě nepříznivého vývoje situace přiznal i zbytek.

Když se na to podíváme nejen z hlediska paralelního vztahu, ale i z hlediska toho, že před zveřejněním rozchodu, už spolu Nečasovi delší čas nežili a on žil tajně a v současnosti zcela otevřeně ve společné domácnosti se svou podřízenou, tak nejen velmi slušný základní plat, ale i všechny ty vysoké odměny byly takovou "malou domů". Už pouze tento fakt by ve standardní zemi s vysokou politickou kulturou byl po provalení na podání demise. Takže nikoliv Jan Nagyová, ale pan premiér by měl skončit před soudem.

2 0
možnosti
Foto

Máte recht;-)R^po vinících je halt poptávka; taky je to snazší, než si připustit, že jsme prodejná banda, necháme si věšet bulíky na nos na všech úrovních a necháváme se tam všude okrádat, a třeba jen proto, že tam kde bychom mohli sami něco změnit držíme raději hubu a krok, často jen ze strachu a jindy třeba proto, že se na korupci, úplatkářství, protěžování, či jen toleranci toho všeho podílíme. Pak se nám tak nějak pěkně lidsky uleví. když se najdou ti viníci. ;-D

3 0
možnosti

No nevím, zas tak zlé jak to zkoušíte vykreslit to těžko bude. Každý se spíše v diskusi vychechtává, že si pan Nečas našel "dominu" která šéfuje nejen jemu, ale i vojenské rozvědce (jako by nestačilo, že panu Nečasovi šéfuje Kalousek).

Sprosté urážky, štvanice, kreslení na zdi jejího domu, sběr dřeva na hranici se nějak nekoná. Ale chápu, že vás hluboce ťalo, jak to uškodilo ODS - neschopný šéf, který buď věděl a toleroval, nebo nevěděl ani co se mu děje za zády (nevím co je horší).

Jedno je ale jisté, pan Nečas se zaláskoval a ztratil soudnost - dárky milence ze státního které jsou možná větší než slavná krabice s vínem MUDr. Rátha, milenka mu za zády kuje pikle a využívá k tomu státní bezpečnostní / zpravodajské agentury.

Kdekoliv na světě by po podobné ostudě politik odstoupil bez diskuse a komentářů. Strana (zde ODS) by se snažila očistit a poučit a ne házet špínu na jiné a všichni by přijali svou odpovědnost jako "muži" (třeba jako ti šéfové vojenské zpravodajské, přiznám chybu, nevymlouvám se jak dítě a nesu následky).

Prostě nezaslepený člověk po prohrané bitvě sečte ztráty, poučí se, přijme opatření a bojuje dál. Zaslepený hlupák začne kopat, stěžuje si a hází vinu na jiné.

Copak pěkného jste napsal po zadržení Rátha? To byl (a je) také hon na čarodějnice?

9 1
možnosti

R^ Pěkně napsáno, souhlasím a smekám!:-)

4 1
možnosti

Dobrej článek. U diskutujících ale moc nepochodíte, protože "kotel už byl moc přetopenej". Zkrátka lid už byl nasranej a potřeboval si ulevit.;-)

1 0
možnosti

Jo jo to znám. Když si potřebuji ulevit, zazní krátký ostrý zvuk a následuje nedlouhý přesun na jiné místo. Dle staré pranostiky prý lepší "nežli grošík do apatyky zanésti".

0 0
možnosti

J33a60n 61H68l77e35d56í37k

20. 7. 2013 11:29

prodavačka Náďová zotročila premiéra--- světový hit, námět na film? Skutečný talent na manipulaci, drzá, mazaná = obdivuhodná? Zneužila spolužáka zo Základnej školy -- Ondra Páleníka, kdo by se nechtěl zalíbit paní šéfové? a řídila svou soukromou špionáž a premiér jen čuměl a obdivoval. Smutný románek o testosteronové zbřídilosti hlavy smutné vlády---- to mu nemohl někdo pomoct--- co dělal ministr vnitra ?, třeba mu pád přál.

Autor má v jednom recht, ve středověku by Janu buď upálili nebo zazdili, což dnes nehrozí, naopak se zbráborá a pokusí se --v jiném dresu---šplhat nahoru, talent má.

3 0
možnosti

Pořád nechápu proč se musí každý rádoby odborník na politiku nebo na všechny tři práva

vyjadřovat k aktuálním kauzám, podle mého názoru bychom měli nechat rozhodování ať dobré nebo špatné v kompetenci příslušných úřadů. Jediné co bychom měli je dávát velký pozor koho volíme.

1 0
možnosti

Ale no tak, pane Svitáku, tady nejde o nějaké odborné disputace, tady prostě lidé vyjádřují svůj názor na dění a frkot:-) Od toho snad diskuzní fóra jsou, nepletu-li se;-)

0 0
možnosti

Hm, Nagyová a s ní celá bývalá vládní koalice sklízí jen to, co zasila.

Zatímco Nagyová ještě nedávno "dřela jak kůň" a sklízela pravidelné mimořádné měsíční odměny ve výši pětinásobku jejího nominálního platu , nyní už taky víme za co a vyhazovala  úředníky jen za to, že ji neoslovovali tak, jak ona chtěla, tak na druhém konci vlády bývalý ministr práce a sociálních věcí škrtal a škrtil lidem v nouzi veškeré dávky. A jako by to ještě ani nestačil, zavedl plošné šikanování a ponižování těch, co měli smůlu a byli déle než dva měsíce bez práce. Viz ony nucené práce zadarmo a přihlašování na pointech na poštách. Mimochodem financované z evropských fondů. Zároveň ovšem Drábek seškrtal i finance pro úřady, takže nezbyly peníze na kontroly a profesionální nezaměstnaní, púropfesionální rómové a další podvodníci a příživníci,  na rozdíl od poctivých lidí v nouzi tak měli žně.

Celá vládní koalice tomu přihlížela, nikdo z ODS proti tomu ani nemukl, celá Topka  včetně Gazdíka ze "starostů" toto šikanování a ponižování lidí v rámci předvolební kampaně "Šlafenberka" na presidenta veřejně podpořila. Stejně tak ani nemukl nikdo z onoho třetího člena vlády, toho slepence, o kterém já už ani nemám přehled, jak se tehdy jmenpoval a  nyní jmenuje a kdo v něm všechno je.

Stejně tak celá ODs přihlížela, jak si Nagyová z úřadu vlády dělá svůj pašalík, kde zabírá všechno, co jí přijde pod ruku ( včetně asi nejdůležitějšího "inventáře", předsedy vlády Nečase) a kde vládne doslova jako nějaký feudál. Nikdo tehdy ani nemukl, aspoň veřejně ne. stejně jako se nikdo neozval z Topky ani z toho třetího subjektu.

Tak proč by měli teď ječet? proč by měli ječet zfanatizovaní ovčané, příznivci těchto stran?

Ať je Odeeska, Topka  i Lidem pěkně potichu, mají z dob své vlády toho másla tolik na hlavě, že se ho do příštích voleb nezubaví ani náhodou.

6 1
možnosti

Moc hezky jste to popsal. Stačí dosadit za Nečase Zemana, za ODS ČSSD, za Gazdíka Haška, a frčí to dál.

Copak asi tenhle Spolek Přátel Obrsta Zemana sklidí? Co myslíte?

2 4
možnosti

Osvěžující, že se někdo vymyká výkřikům krvelačného davu. Na některé detaily mám mírně odlišný názor, zejména v otázce, kde dav čerpá své lačnění po krvi, kdo ten dav rozohňuje k třídní nenávisti, ale v principu nelze než souhlasit R^

3 1
možnosti

Nesnáším Godwina, takže uvedu Stalina. Když dav bude hanit Stalina, abych nebyl ovce, měl bych ho proti krvelačnému davu hájit a říkat "o mrtvých jen dobré" ;-)

1 0
možnosti

Můžeme fandit, ale měli bychom zůstat lidmi.

0 0
možnosti
Foto

Advokát je placen za to, že pomocí jakékoli lži či dezinterpretace zpochybní svědky, motiv či stopu ve prospěch svého mandanta...nemusí prokázat nevinu, jen zamotat fakta tak, že již nelze nade vší pochybnost prohlásit obviněného vinným.

Je to tak v pořádku, je to jeho práce....ale odvozovat z jeho prohlášení, že skutečnosti, které popisuje tak reálně proběhly, může jen člověk rozumu mdlého. Jemu totiž stačí dokázat, že tak teoreticky proběhnout mohly a soudu nezbyde než použít princip in dubio pro reo...(při pochybách ve prospěch obviněného).

Článek fabuluje o spiknutí právě na základě těchto pochybných konstrukcí...takžeRv;-)

10 0
možnosti

Já s ámi (tentokrát:-)) naprosto souhlasím.R^

2 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.