Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl jste potřebu kopnout si do ODS a pánbíčkářů a odměnou vám byla pochvala od administrátorů blogu 

1 0
možnosti
Foto

Já jsem nad jejich rozhodnutím vyjádřil pouze zklamání. Blog byl vlastně pouze informativní, mnoho lidí vůbec neví kdo se může stát pěstounem a kdo ne. Politici ODS to také asi nejí, jinak by hlasovali pro. O nic totiž vůbec nešlo....

0 0
možnosti
AJ

No, možná by to chtělo ještě nějakou statistiku kolika single mužům bylo svěřeno dítě do nepříbuzenské pěstounské péče. Myslím, že takových případů budou jednotky nebo možná taky nula. A není se čemu divit.

0 0
možnosti
Foto

Žádnou statistiku nemám. Vím pouze o jednom singl muži co má děti v pěstounské péči....

0 0
možnosti
JB

Takže všichni ti zástupci LGBT kteří zde na iDnes kňučeli něco o ukřivděných právech a nemožnosti vychovávat děti, případně jiné nesmysly byli pěkně mimo a jen otravovali život ostatním. Hezká střelba do vlastních řad autore.

4 1
možnosti
Foto

Pěstounská péče je pouze jediná možnost kdy mohou homosexuálové vychovávat děti. už tuto možnost u adopce či vlastních dětí porozených náhradní matkou....lesbičky si jistě najdou jinou cestu. Vám někdo otravuje život ním,že chce žít jako ostatní?

0 0
možnosti
JL

J80a34n 98L85o39r29e27n53c

8. 8. 2021 16:05

Zeptal bych se především dětí, jestli by radši měly mamku s taťkou, nebo dva/dve tatinky/maminky, protože především o ně jde. Nějaká potřeba homosexualniho člověka vychovávat dítě, je podle mě druhotna!

2 1
možnosti
Foto

Tak ptát se na to 2-5 letých dětí...? Ty to určitě řešit nebudou a nemají moc na výběr....lepší někdo na koho se mohou citově navázat než nikdo....

0 0
možnosti
NH

Díky autorovi článku za zjištění, že homosexuální pár může vychovávat dítě v pěstounské péči. Je to hrůza, a toto by se nemělo vůbec umožňovat.

3 3
možnosti
Foto

V čem je to hrůza...?

1 1
možnosti
JV

Nesmí vychovávat, akorát by jsme tady měli víc úchyláků, nikdo neví jaký by to mělo vliv na zdraví vývoj dětí a jestli by potom nebyly stejně postižení jako jejich pěstouni.

4 4
možnosti
Foto

Může vychovávat. Vy o tom opravdu nerozhodujete. Představa, že homosexualita se dá "vychovat" je opravdu hloupá....

1 0
možnosti
EH

Pokud je pěstoun jenom jeden, nestačilo by, kdyby druhý z páru absolvoval přípravné řízení, že v případě nutnosti roli pěstouna převezme?

Je třeba dát šanci těm, kteří se na to necítí, aby se mohli pěstounství zříct. Zvláště pokud je to příjem do rozpočtu a ne láska k dítěti.

0 0
možnosti
Foto

Parnter pěstouna absolvuje celé přípravné řízení. Musel by ho absolvovat znovu a o přidělení dítěte do jeho péče by musel znovu rozhodnout soud. Není to vůbec jednoduché....Pěstoun, který dítě nezvládne má možnost dítě "vrátit". Takové případy jsou....

0 0
možnosti
Foto

Systém, který je, je v pořádku pro všechny... Řešit to teď kvůli homo párům a tvrdit, že je to i pro ostatní, je pokrytectví

8 2
možnosti
MK

Už jsem to tu psal - měl byste autore si vyposlechnout, co zakouší kluk vychovávaný párem homosexuálů. A byli tři na jednoho - musel jsem zasáhnout (došlo na strkanici).

Píšete, že se nic nezměnilo, že možnost dostat dítě do pěstounské péče je otevřená. Vtip spočívá v tom, že bych titulárium pěstoun homosexuálovi NEDAL.

STÁLE SLYŠÍM, JAK KLUCI PODROBNĚ A BARVITĚ LÍČILI SEXUÁLNÍ AKT DVOU MUŽŮ.

7 0
možnosti
Foto

Ta možnost není otevřená, ta prostě je. Jistě všichni pěstouni nečekají na nic jiného než se sexuálně vrhnout na svého svěřence....

2 3
možnosti
VV

Tk proti homosexualnimu paru dvou dospelych jedincu a podotykam ze jen na stejne pohlavi a vek orientovanych bych nic nemel. Ale bratr mi vypravel o jednom paru v jedne dnes uz castin praky pri vypadovce na Plzen, kteri sice zili spolu, ale sve sexualni praktiky provadeli na nezletilych chlapcich, vlastne jeste detech, tak tomu beý mely urady jaksi cinit pritrz.

0 2
možnosti
JV

J79a70n 62V68ě38r70n38ý

9. 8. 2021 8:06

A to se u hetero páru stát nemůže že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.