Hejtman Vondrák ( ANO) a primátor Ostravy Macura (ANO) budou volit Pavla. Proč?

Jsou to rebelové! Jiní křičí - jsou to zrádci! Proč to říkají veřejně?! Mohou si to na rozdíl od jiných dovolit. Jsou dost silní a nezávislí. Nemusí se Babiše bát a mohou říci co si opravdu myslí. A to veřejně. Proč ne Babiše?

Proč hejtman Moravskoslezského kraje a místopředseda ANO Vondrák?

"Doba chce někoho kdo bude příkopy zahlazovat, a ty jsou velmi hluboké. Neříkám, že někdo z dalších kandidátů toho bude schopen, ale myslím si, že to není funkce pro Babiše"

Proč ostravský primátor Macura?

" Jako osoba ( Babiš) nesplnuje mé představy a ideály s funkcí prezidenta republiky. Považuji přitom prezidentskou volbu za ryze osobní záležitost na kterou se nevztahuje žádná stranická disciplína"

O všem vypovídající odpovědi. Volba prezidenta by neměla být stranická a kandidáty, kteří jsou i předsedové jakékoliv politické strany by měl tento fakt předem diskvalifikovat. Prezident by měl být nadstranický a nezávislý.

Prezident by měl být především zkušený, slušný, vzdělaný, asertivní a důstojně reprezentující člověk. Neměl by dál rozeštvávat lidi a vytvářet ve společnosti ještě větší napětí. A především. Měl by to být jeden z nás. Měl by to být Čech. Znát českou kulturu a vše co k tradičnímu češství patří. To je základ. 

To je moje osobní představa a idea kdo by měl být českým prezidentem. Není toho vlastně nic moc. Jen takové obyčejné věci. Základ.

Jako liberální volič bych měl teoreticky a s nadšením volit Nerudovou. Být ovšem liberální neznamená být ukřičeně progresivně aktivistický. Hysterickou feministku hrající si na někoho jiného opravdu ne. To chce klid.

TO CHCE KLID.

Klasická hláška ze Švejka, která naše češství krásně vystihuje a měli bychom se jí řídit, nezapomínat na ni. Jsme přece Češi. Máme to v sobě. Nenechme se ještě víc z jedné či z druhé strany rozeštvat.

Zvolme Čecha, který nám i tento švejkovský český klid ve svém volebním sloganu nabízí. 

KLID A ŘÁD.

Nezdá se Vám generál Pavel dost ideální? To opravdu není. Je to jenom člověk. Nikdo lepší, schopnější a vhodnější ovšem v prezidentské nabídce není. Dokáže oslovit nejširší okruh často rozdílných voličů. Ne pouze jednu skupinu. Mladší i starší.

Jsem rád, že to pochopili i někteří význační politici ANO. Ti nezávislí to mohou říci i nahlas.To je někde luxus a kdo ví kolik dalších straníků ANO to tajně hodí pro někoho jiného než Babiše...

Volba českého prezidenta je skutečně osobní věc.

 

 

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-rebelove-v-ano-babise-volit-nebudou-nikomu-nediktujeme-reaguje-havlicek-40419646#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | středa 11.1.2023 6:06 | karma článku: 20,83 | přečteno: 476x