Hašek - recyklovaná politická mrtvola opět v akci

Lánský pučista a lhář Hašek je nezničitelný a rozumí všemu. Jak jinak by mohl být ve funkci poradce rovnou na dvou ministerstvech - vnitra a zemědělství? Nyní mu přibyla další funkce - volební manažer ČSSD pro říjnové volby. 

K jeho minulým třiceti funkcím sice toho dost chybí, ale jistě je to jen začátek po úspěšné recyklaci dnes již oranžového symbolu papalášismu, slizkosti a podrazáctví. Kdo jiný by měl hasit očekávanou volební katastrofu než mimo jiné hasičský plukovník Hašek? Kdo jiný? To opravdu nemají v ČSSD někoho jiného a stále se točí v bludném kruhu starých dávno profláknutých tváří? Nebo jde pouze o posílení pročínského vlivu uvnitř ČSSD...?

Jak oznámil předseda Hamáček, oslovil Michala jako člověka s velkou zkušeností a je rád, že je ochotný v nynější situaci pomoci. Červená mikina předsedy už začíná po počátečním úspěchu pomalu ztrácet barvu a s ní se ztrácejí i ty malinká procenta, které ČSSD v této situaci získala. V rozdávání a rozhazování peněz už není potřeba, její koaliční partner to zvládá i bez ní a pomalu odsává i ten malý poslední zbytek jejich voličů.

Svou vládní účastí ve funkci otloukánka si ČSSD nepolepšila a dál se blíží k propastné hranici 5 procent. Tam už jsou i jiné strany, ty však na rozdíl od ČSSD mají možnost se různým způsobem spojit či se stát koaličním partnerem silnější strany. Oranžoví přátele Michala Haška ovšem takovou možnost nemají a musí si vystačit v tanci nad propastí sami....

Říjnové regionální a senátní volby ukáží jak na tom strany jsou a za čas už půjde do tuhého. Bude u dalšího volebního boje i nadále jako schopný manažer a poradce všeho druhu nepostradatelný  Michal Hašek....?

 

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | čtvrtek 23.4.2020 7:19 | karma článku: 26,41 | přečteno: 693x