Hamáček - Babiš 5:0

Nebo je skoré ještě vyšší ? Babišova virtuální bublina konečně praskla? Jistě nejsem jediný kdo si všiml, že nejvíce kompetentně a rozhodně působí překvapivě právě "nemehlo" Hamáček. Vedle něho působí Babiš jako ubreptaný chaotik.

Kde jsou PR poradci Babiše ? Také v karanténě? Bez nich ten "skvělý schopný manažer" vypadá vedle Hamáčka jako ulhané chaotické neschopné nemehlo. Všimli si toho také ti, kteří zde hlásají "ještě štěstí, že to vede Babiš", kdyby tam byl někdo jiný....

A nejde jen o slova a jednání. Rozdíl je vidět na první pohled. Celkem by mě zajímalo zda džíny a mikinu ve kterých přišel Hamáček na tiskovku mu někdo chytrý poradil, nebo to od něho byla pouze přirozená lidská volba. Tady PR poradci premiéra zaspali. Pokud chci vypadat, že celé noci pro záchranu národa nespím, musím tak působit i vizuálně. Nažehlený oblek a bezvadně uvázaná vyladěná kravata není správná volba. Skoro se mám chut vsadit, že dnes nasadí lidové džíny s mikinou i Babiš….

Je to pravda odvěká, šaty dělaj člověka....záleží ovšem na situaci. I další pravda v této situaci vyplavala na povrch. Skutečné lidské kvality se ukáží až když přijde opravdová krize  kdy skutečně o něco jde a platí to pochopitelně i naopak. Odhalí neschopného a zmateného egocentrického chaotika, kterému jde i v krizi pouze o prezentaci sama sebe.

Tato situace není žádná žabomyší válka ve sklenici vody, kdy může hloupé lhaní a populistické výkřiky získávat body. Toto je skutečná krize a ne přihlouplá hra. Babišovo hloupé lhaní o dostatku všeho vylepšené populistickým výkřikem "sám to vše přivezu" je v kritické situaci kdy si celý národ šije doma potřebné roušky sám a nezbytně nutně potřebný materiál chybí i těm kdo ho nejvíce potřebují.neskutečnou zhovadilostí, kterou mu od ted může kdokoliv omlátit o hlavu.

Musím se přiznat, že zrovna na "nemehlo" Hamáčka bych si nevsadil ani korunu. Raději bych se dal oblbnout PR obrazem "schopného krizového manažéra" Babiše, který přece není "nemehlo" jako ostatní a prohrál bych.

Jsem celkem zvědav zda si toho všimnou i adoranti "schopného manažéra" , to opravdu nevidí že ve skutečné akci působí nejen vedle Hamáčka chaoticky a neschopně...? Poznají ten rozdíl ? Mezi rozhodně a klidně jednajícím chlapem a užvaněným zmateným ulhaným hadrem ?

Blíží se velikonoce a čas obětování beránků. Padne na Babišův PR obětní oltář ministr zdravotnictví? Musí se přece najít někdo, kdo za všechno může a krev obětovaného beránka může smýt i lhaní a neschopnost někoho jiného....

P.S Opět reakce na diskuzi. Dost lidí asi vůbec nechápe, že tento blog není kritikou vlády a snad si vůbec neuvědomují, že mnou chválený Hamáček je také člen vlády - ministr a vicepremiér. Posuzuji pouze jednání a chování jednotlivců. Pokud už někdo nabyl dojmu, že zde vládne a o všem rozhoduje jeden člověk tak je dost mimo....

 

 

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | středa 18.3.2020 7:18 | karma článku: 45,13 | přečteno: 12185x