Fuj!! Polonahá burleska útočila na morálku v Třebíči !

Je polonahé tělo burlesky útokem na morálku a nevhodné pro oči děti? " Burlare" slovní základ z italštiny znamená smát se či vysmívat se a tak se svému nadpisu blogu směju. I těm konzervativně pohoršeným občanům.

To jsem zase já. Ostatní blogeři se už asi někde válí u vody. Jediný kdo tady maká jsou asi admini, jak jsem poznal z trestu a pozastavení diskuze a já skoro sám. Já tedy zadarmo. Klimatizace příjemně chladí, zákazníci jsou také u vody a já mám v práci spoustu času. Diskutovat nemohu a tak jdu psát zase blog.

Tak konec blábolení a k věci. Kde jsem to přestal?

....pohoršeným občanům?

Měl jsem spíše napsat návštěvníkům. Celé to Satanovo dílo morální zkázy se událo na "Slavnosti růžového vína". Kde? Na akci pro dospělé, která je zaměřena na ochutnávání a konzumaci alkoholu?

Tam tito konzervativně "pohoršení" občané vodí své děti? Na chlastačku mezi opilce? Jak správné podotkl organizátor akce. Polonahé ženské tělo vystavené dětským očím rodičům vadí a lidé pijící alkohol a opilci jim nevadí? Pokud si někdo plete burlesku - tanečnici se striptérkou tak je to pouze jeho problém. Moderátorka celé akce navíc upozornila, že představení není vhodné pro děti. Reakce rodičů? Nic. Asi měli důležitější věci na práci....

Z pohoršených ohlasů bych to odhadoval na "zaprděné báby a dědky". Ovšem chyba. Ozývají se i pohoršené maminky. Nechutné! Vulgární!

Jako liberální dědek se ptám. To je ještě jejich děti neviděli bez podprsenky či úplně nahé? Nepředávají jim informaci, že nahota je přirozená věc? Nic z pohledu malých dětí nechutného či vulgárního. Nemají doma dětské obrázkové encyklopedie s nahými lidmi a popisem jak se která část lidského těla jmenuje? Informované děti odhalená prsa tanečnice či herečky řešit nebudou.

To má být to ohrožení morálky? Pokud se u představení ocitnou i starší kluci, kteří už budou mít na "věc" jiný pohled jistě jim rodiče vysvětlí, že ne každé částečně odhalené ženské tělo musí mít něco společného se sexem a tím méně se sprostotou či jakým si porušením morálky. 

Nebo ne? Budou před nimi raději už pod vlivem šumivého růžového vína představení "výchovně" oplzle komentovat? I to se mohlo stát. Pak je ovšem chyba někde jinde...

" Skandál" v Třebíči jistě vyšumí rychleji než růžové víno a já bych byl nerad kdyby část naší společnosti propadla jakési prudérní " konzervativní" hysterii a příště se nemusela řešit nahá antická či renesanční socha, která na veřejnosti ohrožuje morálku a museli jsme poslouchat hloupé výkřiky ve stylu " na takové svinstvo se musí dívat naše děti...."

https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/vysocina-trebic-slavnosti-ruzovych-vin-burleska-deti-nahota.A230620_093433_jihlava-zpravy_epsal

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 20.6.2023 13:52 | karma článku: 27,72 | přečteno: 1050x