Flanelová pozitivní revoluce

Nebude se tím tajit. Byl jsem připraven jít volit tak, aby se prezidentem nestal Babiš. Kohokoliv. Do 2.kola postoupil Pavel. Nikdy předtím jsem ho neviděl na "živo". Nevěděl jsem co je jako člověk zač. Další bezvýrazný panák?

Jako minule Drahoš? Takových už tady bylo. Jen strojené fráze a nic pozitivního. Jsem ovšem nyní příjemně překvapen. Konečně "někdo". Osobnost. Sympatický chlap podporovaný svou příjemnou paní. Po dlouhé době normální lidi působící lidsky pozitivně. 

Není většího rozdílu mezi oběma kandidáty a způsobem vedením jejich kampaní. Na jedné straně sympatická pozitivní lidskost, která ovšem není slabostí. Dovede se bránit a vyvracet lži. Uvolněná pozitivní kampan podporovaná nadšenými příznivci. Ze všeho je cítit pozitivní emoce a ne nějaké marketingově sehrané divadlo. 

Co ta druhá strana mince. Jen negativní emoce. Negativně se tvářící Babiš pod lživými nápisy, které straší lidi válkou. Nic pozitivního. Tisková konference Babiše byl jen negativní výstřik lží a nenávisti. Nedalo se na to ani dívat. I vizuálně to bylo lidsky odpudivé. Byl to hnus. Jen snaha vyvolat lhaním co největší strach. V minulých kampaních to zafungovalo dobře.

Stále se mluví o změně. Ta nyní v přímém přenosu probíhá. Flanelová pozitivní revoluce. Už žádné lži a strašení. Vyhrát by měla konečně ta pozitivní energie nad tou negativní.

Jsem nakonec rád, že nemusím volit jen "někoho". Kohokoliv.

Mohu volit člověka, který kolem sebe umí vytvořit pozitivní emoce.

Silnou a sympatickou charismatickou osobnost.

To má pořád vyhrávat lhaní a negativní snaha lidi co nejvíc vystrašit a rozeštvat?

Nebylo už toho hnusu dost?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | středa 18.1.2023 7:42 | karma článku: 29,67 | přečteno: 890x