Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Blog se bude jistě líbit. Paní soudružka Gajdůšková je nejen taková jaká je, ale navíc je vysoce aktivní v tom, co způsobuje. Hledal jsem to slovo, s prací to nemá nic společného. Ale oni jsou přece takoví všichni. Nekompetentní a kradoucí. Mimochodem Miroslav Kalousek minimálně hlasoval za fotovoltaiku a v čase přípravy byl, myslím, předsedou rozpočtového výboru. Miroslav Kalousek také připravoval projekt likvidací ekologické zátěže, kde bylo v plánu odlejt cca 120 mld. A co další projekty, které prošly parlamentem bez VŘ a odhaduje se, že ročně je jich tak za 200 až 300 mld.? Co Marek Benda a ostatní "právnící", kteří si připravili exekuční zákon pro právní společnosti, ve kterých mají tichou účast? A co komunistka Ostrá? A co Bohuslav Sobotoka, který ve svém životopisu vůbec neuvádí, že pracoval za svého působení v parlamentu i vládě pro advokátní kancelář a byl v jasném střetu zájmů? A co další a další, kteří se podílejí na tunelu peněz do zdravotnictví a sociálních služeb?

Nemyslíte, že ostatní tak trochu diskriminujete? Když jde o to udělat nějakou špinavost, najde se vždycky "shoda napříč politickým spektrem".

0 0
možnosti
RO

S článkem souhlasím až na jedno. Kde jste proboha vzal, že Gajdůšková je žena??????

3 0
možnosti
PK

Co jineho nez karma.

1 0
možnosti
PK

Trefa do černéhoR^

4 0
možnosti
PK

I když odsuzuji dost nechutný způsob kritiky pana Svobodníka na Vaši osobu (kvůli zdravotním problémům) - on to nějak ještě popletl a vyčetl Vám kladný vztah k socánkům - tak dnešní Váš výplod je dost laciný. A to nepoužívám způsob, že byste měl zítra "zhodnotit" další ženské hvězdy české politiky jako Němcovou, Válkovou apod. Jistě v oblasti solárů je spousta másla na hlavě u politiků stran, které si jinak jdou po krku. Ale ocenil bych nějaké serioznější kvantifikace:

- neúměrná podpora solárů by měla skončit v r, 2014, pokud správně čtu na internetu. 

  Dál se neví.

- rodina doplácí na soláry (bez bioplynu, malých vodních, větrných) cca 700 Kč ročně.

  T.j. cca 60 Kč měsíčně - i pro mne jako důchodce je to malá částka. A i kdybych tam

  ještě rozpustil přímou dotaci státu, tak to stovku za soláry neudělá. Takže víc objektivity by neškodilo a určitě i Vaši příznivci jako pan Vodvářka by byli z Vašeho příspěvku nadšeni. Jinak všeobecně je to s úrovní žen ve špičkové české politice bídné.

0 0
možnosti
ZB

Energie zdražená soláry má hlavně vliv na velkoodběratele, zvýšení nákladů,menší konkurenceschopnost, zvyšování cen.To není jen o přímé platbě domácností a dotaci státu.Skutečnou škodu už nikdo nespočítá.Pokud jde o paní Válkovou, její zcela nevhodné vyjádření jistě stojí za kritický blog.Nenapíši ho pouze proto, že už nemám čas.Jinak mohu souhlasit s tím, že ženy v české politice jsou jedna velká bída.Děkuji za Váš názor.

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas s Vaším článkem. Až se z Vašeho textu vzpamatují známí církvobijci a Rudá jízda, nastane pod Vaším článkem ten správný mazec.

Vám karma a lidem zdravý rozum.

10 0
možnosti
MP

Kéž by ČSSD bojovala tak vehementně proti solárkám, jak to dělá proti církvi! V církvi jde ročně o pouhé dvě miliardy, nepatrnou částečku. V solárkách je to mnohonásobně víc.

9 0
možnosti
KS

Klasika: církevní megatunel se obhájí tak, že se poukáže na solární panely a ještě se k tomu přidá, že Gajdůšková neumí cizí jazyky. ;-D

Pane Bárto a napíše "okráct", ale okrást. ;-)

0 9
možnosti
ZB

Děkuji za upozornění na chybu.

0 0
možnosti
Foto

no, vy to schytáte.

Ale jinak R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.