Exkancléř Mynář vyskladnil ( ukradl?) šperky za 535 000.

Takhle se to dělá. Nic primitivního jako dlažební kostka hozená do výlohy klenotnictví. Výsledek je ovšem stejný. Šperky jsou fuč. Prezidenský sklad darů je skoro prázdný. Část šperků osobně vyskladnil kancléř ( zloděj?) Mynář.

???

Zatím to jsou otazníky. O tom kdo krade a je zloděj rozhoduje v konečné fázi soud a já doufám, že aktivity exkancléře Mynáře se před něj někdy dostanou. Má toho opravdu hodně vysvětlovat. Z informací, které pomalu vyplouvají na světlo je vidět, že Mynář našel na Pražském hradě z titulu své funkce bájné Eldorádo...

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-mynar-vyskladnil-z-hradu-sperky-za-pul-milionu-skoncily-neznamo-kde-232082#dop_ab_variant=963801&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest220_personal_layout_2_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Voliči Andreje Babiše ještě nechápou proč exprezident Zeman tlačil svého kamaráda a spojence na Hrad? Opravdu si někdo myslí, že za situace kdy by se Babiš prezidentem opravdu stal by celé toto svinstvo vyplavalo na povrch?

Šperky a luxusní předměty vyskladněné Mynářem bez uvedení účelu skončily neznámo kde. Jedna ze zlatých brožích oficiálně skončila u manželky kancléře Alex ( to byl dar prezidenta).

A je tu další otázka. Je snad exkancléřova manželka zahraniční státník či významná osobnost, který by měla obdržet jako prezent šperk zakoupený z peněz danových poplatníků? Eldorádo si ze skladu šperků udělal i prezident Zeman. Podle výdejek mnohé ze šperků nakoupených v hodnotě 23 milionů za dobu jeho pyžámkování ve funkci skončily nikoliv jako dar zahraničním státníkům, ale byly rozdány kamarádíčkům a podporovatelům.

Taky skvělý.

Kdo toto mohl (dvakrát !?) volit a podporovat?

Moudrý a zkušený český lid....

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 20.6.2023 9:19 | karma článku: 41,92 | přečteno: 4359x