Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Že vy si myslíte, že Piráti jsou pravice? :) Jo a jednou jsem už zažil, když to mladí vzali do ruk, když ty prototypy Šiklové k nám jezdili v modrých košilích a se zářícíma očima přesvědčovali ty staré zabedněnce ke vstupu do JZD. Pusťte nás na ně. Jo, už vím co to znamená. Černo-rudo-zelené dobro.

4 0
možnosti
JS

Když už jste to nakousl, tak by se slušelo dodat, že ti šmejdi, kteří prodávají seniorům předražené hrnce, jsou většinou mladí páskové, kteří považují seniory za snadnou kořist. Jejich obchodní metody připomínají stranické schůze, z nichž nemůže ve zdraví odejít nikdo, kdo se nepodepíše.

Ti mladí a pokrokoví "dredaři a vlasáči" mají bohužel ultralevicové názory, což u nás pozorozujeme například u Pirátů. Někteří by v zájmu všeho lidstva nejraději znárodnili i budoucí čas, zrušili pohlaví, zavedli plicní daň, a jezdit by mohla jen auta na sluneční pohon. Někteří se vyloženě inspirují u Vás. Například všechna náboženství považují za důkaz barevnosti světa. Takže jsou ochotni podporovat i náboženství, která usilují o zničení všech ostatních náboženství. To jim ale vůbec nevadí. Nereálnost svých vizí nahrazují revolučním nadšením, pokrokovým myšlením, pranýřováním vlastenců jako nacionalistických reakčních sil a degradací seniorů na nesvéprávné loutky.

11 0
možnosti
SB

Přesně tak.

K mládí vždy patřily ideály a naivita, pokud jde o vidění světa jako takového.

A říkat naivnímu člověku třeba to, že místo náčelníka indiánského kmene bylo koryto jako každé jiné, že to náčelních zneužívali ve svůj prospěch úplně stejně, jako dnešní papaláši ve svůj prospěch zneužívají své funkce, a že při ucházení se o místo náčelníka to také nebyla žádná ušlechtilá diskuse, je házením hrachu na zeď. Oni si vysnili ideál, že lidstvo je v podstatě dobré a že jen hrstka lumpů to sabotuje, takže stačí právě tu hrstku lumpů odstranit a potom už to bude fajn.

7 0
možnosti
Foto

Pane Bárto,

tak nám poraďte koho máme volit.

2 0
možnosti
Foto

Tak já radit nikomu nebudu ani Vám nemohu napsat komu to hodím já,favority mám dva...

1 1
možnosti
MS

Řekl bych, že v nastávajících volbách to nikdo nikomu nenatře. Z celkového počtu členů europarlamentu 751 má ČR přiděleno 21 míst. Pokud připustíme, že těch 21 hlasů bude ještě roztříštěno různými politickými idejemi zvolených europoslanců, nestane se po volbách vůbec nic, i kdyby do toho eventuálně jedna naše europoslankyně "hodila vidle".:-)

9 0
možnosti
JK

Senior Bárta říká, že senioři volí komunisty. Senior Vodvářka mu říká, že seniory přece nezajímá, co bude za dvacet let.

Tihle dva senioři byli měli ale znát mudrosloví "podle sebe soudím jiné".

No tě bůh, dva závistí dědkové, plivající na všechny, kdo snad smýšlejí jinak. Smutné konce. Naštěstí ne každý senior je jako oni;-)

9 1
možnosti
Foto

Zvykle na invektivy nereaguji. Máte pravdu, že jsem již věkem dědek. Možná vás překvapím, ale nikomu nic nezávidím. Pokud to, že mám obavy, aby egoističtí senioři nekazili mladým život, považujete za plivanec, pak se opravdu nedá nic dělat.

Vy jste v životě nevyslovil žádný soud, pane Kučero?

9 1
možnosti

J42a43k59u52b 41Š59o62l60c

24. 5. 2019 9:16

O budoucnosti rozhodně víc přemýšlejí lidé nemladí než mladí.

Kdo nebyl pirátem ve dvaceti nemá srdce, kdo je pirátem ve čtyřiceti, nemá rozum.

4 0
možnosti
PR

Zvláštní a 30 let omílaná představa jak senioři chodí volit komunisty.Myslíte že zapomněli nato jak jim nebo jejich rodičům sebrali komunisti i ty nejmenší živnosti,pole, domy a posílali je pracovat třeba do dolů?

14 1
možnosti
Foto

Oni nebo jejich rodiče byli rovněž ti co to brali. A těch co brali nebo s tím souhlasili bylo víc než těch obraných

1 3
možnosti

J42a90k50u10b 76Š78o77l25c

24. 5. 2019 9:05

Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=714723

2 0
možnosti
Foto

Jsem optimista a tak věřím,že Okamura dostane pořádný výprask....

2 1
možnosti
Foto

No to si to slíznete., milý kolego. Takhle se opřít o naše statečně seniory, kteří všemu rozumí, zejména podstatě demonstrací, kde je jim jasné, kdo to všechno platí. A sahat jim na Andreje, který jim přidal? ( přece to není tak, že ty prachy vzal jejich synům a vnukům, kteří to - na rozdíl od velkouzenáře, továrníka Babiše - skutečně zaplatí).

Oni přece pracovali celý život a teď se chtějí mít nejlíp. Tak co jim do toho kecáte? Co bude za 20 let? Nezájem, teď se žije, pouští se Barrandov s tím odvážným chlapíkem atd.

Tak bacha....

3 6
možnosti
JF

J19i30ř51í 22F61o78g55e80l

24. 5. 2019 9:02

Víte, paně vodvářko, a dal jste si někdy otázku co bylo před 20 lety, když ti dnešní senioři byli v nejlepším věku?

11 0
možnosti
JF

J88i11ř30í 42F95o51g16e16l

24. 5. 2019 8:55

Vy žijete mimo realitu. Tedy mimo realitu. Vnímáte okolí pohledem roku 2000 a níže.

Prostě zapomínáte, že již většina dnešních důchodců prožila a budovala 20 let kapitalismu, ti čerství i skoro 30.

Snaha je dehonestovat je pokleslá a vypovídá spíše o vás než o nich.

14 1
možnosti
Foto

Já někoho dehonestuji...?

0 0
možnosti