Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Autore, tak jste si prožil a Vašich fandů svoji chvilku slávy !  Trochu se zklidněte ! Jak píší rozumní, co nemají hlavu na krku jen proto aby ji do něj nepršelo, .....Vy byste si přál- nemožné ihned, zázraky na počkání !  MOžná u Vás, bohužel v reálném životě, po tom marastu co tam nadělala ODS v úzkém spětí Kalouskem,  je to Augiášův chlév. Dočkejte času, jako husa klasu! My starší už víme, že nic se nemá uspěchat, protože...práce kvapná ho.no platná!  U Vás je přání otcem myšlenky! Čím hůře, tím lépe, ať se v jalových řečech na blogu vyřádím !  RvRvRv

3 1
možnosti
PK

Politickou revoluci uděláte často ze dne na den, v hospodářství je to složitější. Pokud vím, tak chtějí snížit DPH na léky a další položky. Čili nějaká snaha o změnu tam je. Kdyby měl Babiš a kolovrátek úředník Sobotka Kalouskovy řečnické schopnosti tak by jejich argumentace vypadala jinak a lépe. V tomto souhlas.

1 0
možnosti
AN

Takže Mirek je borec a jsem rád,že nám důchodcům fakticky vše zdražil.Mirku,mám Tě rád..jako sůl!

2 2
možnosti
AN

No vida,někomu stojím za minus..dobré

1 0
možnosti
ZH

Tak to je fakt hodně ubohé. To nemůžete počkat půl roku? Něco určitě zvoře, ne? Je v tomhle křesle novej. Už se nemůžete dočkat, tak ho jebete za to co udělali druzí?

5 5
možnosti
ZB

Já nechci aby něco zvoral, já jen chci aby se vláda a ministr financí zabýval problematickou DPH. Kritizovat někoho za něco, co ani neplánuji změnit a sám chci z toho těžit je hodně pokrytecké...

2 0
možnosti
JH

J33a51n 87H13o15r77a

11. 2. 2014 12:09

Pokud jste si vážení v textu nevšimli, autor nežongluje čísly, ale připomíná ramenaté výroky dnešního premiéra i jiných oranžád, které se jaxi neobjevily v návrhu programu nové vlády; no nejspíš ty výkřiky byly zasazeny do ne zcela reálného rámce... Babiše nechme ukázat, co dovede, ale Bohúša a jeho schopnosti bych nepřeceňoval.

5 0
možnosti
ČK

Zkusme si Váš příspěvek přečíst za rok. Buďto se omluvíte, nebo budete mít zase pravdu...:-)

2 0
možnosti
MP

Skvělý postřeh .o)

0 0
možnosti
MK

RvRvRv

Nemohu si pomoct, to jste napsal blábol. Babiš je pár dnů ve funkci, vypadávají na něj kostlivci, m.j. rozpočet 2014 zdědili, na 2015 potřebuje odhad po půl roce a Vy, jako malej ukazujete prstíčkem: "Nesplnil, nesplnil, nesplnil,,,,,"

6 4
možnosti
ZB

Nejde o to jak je dlouho ve své funkci, jde o to, že podle prohlášení vlády se s žádnou změnou v sazbě DPH ani nepočítá...

7 1
možnosti
Foto

R36o89m13a26n 96K78o36z69e36l

11. 2. 2014 11:43

A jak dlouho je Babiš ve funkci? Jinak připomínám větu z období před volbami 2010 "V době krize pokládáme zvyšování daní za škodlivé pro ekonomiku", řekl ji Kalousek.

2 0
možnosti