Donutí smradlavý chcimír vládu "kyzlinka" Fialy k demisi?

Chcimír Ondřej T. už devátý den smrdí a to doslova před Úřadem vlády. Chce mír, demisi vlády a volnočasové centrum v Ústí nad Labem za 200 milionů. Podle svých slov je zde rozhodnutý i chcípnout. Jak se cítíte chcimírové?

Jaký je to pocit když Vaše "myšlenky" a obdiv k Vašim vůdcům sdílí takováto směšná a ubohá existence. Ukázkový příklad dezoláta a chcimíru s prázdnou hlavou ukrytou pod helmou? Je to jeden z Vás.  Reprezentant hlouposti a nejen alternativního pravopisu.

 Mladý chlap který asi mimo jezdění na kolečkových bruslích toho moc neumí a poctivá práce v továrně mu smrdí. Prý pro něho nemá ten správný přesah. A tak sám už bez práce raději smrdí v rybářské židli ( po devíti dnech bez sprchy to ani jinak nejde) před Úřadem vlády, ochcává okolí a snad si dokonce opravdu myslí, že vláda kvůli němu podá demisi a dá mu 200 milionů? Chudák a zoufalec. 

A taky "architekt", který na svém stolku prezentuje vlastní trapný dětinský krabicový model volnočasového centra v Ústí nad Labem. Ještě mu někdo neporadil, že pokud si chce stávkou vyvzdorovat mimo demisi vlády i peníze na stavbu v jeho městě, měl by raději smrdět před místní radnicí? V Ústí nad Labem přece spolu moudře vládnou ANO a SPD. Jistě je tam ukázkový blahobyt a sehnat 200 milionů na stavbu pro našelidi a chcimíra nebude problém.

Musím říci, že při čtení a poslechu reportáže jsem se velice pobavil. Už chápete chcimírové a dezoláti proč z Vás spousta lidí má srandu a vnímá Vás jako hlupáky a lemply? Kde je ta totalita a nesvoboda? Chcimír bruslař Ondřej může už devátý den svobodně smrdět se svými směšnými transparenty a modely před Úřadem vlády a může dávat rozhovory novinářům kteří chtějí nejen pobavit své čtenáře či je snad revolučně naladit. Nic se mu nestane. 

I mezi zdejšími čtenáři je mnoho chcimírů, alternativců a konspirátorů. Dovolím si zde tedy i já výjimečně malou konspiraci. Nemohu uvěřit tomu, že někdo může být tak s prominutím blbej jako obdivovatel Vrábela a Rajchla chcimír bruslař Ondřej. Tomu snad někdo za to dementní šaškování musel zaplatit, aby ještě více zesměšnil a dehonestoval část vládní opozice reprezentovanou dezoláty a chcimíry.

No asi ne. On bude asi opravdu úplně blbej....

Jste na tom taky tak?

 

 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/protest-demonstrant-urad-vlady-demonstrace-demise-mir-rajchl-vrabel.A230525_114208_domaci_klf

Autor: Zdeněk Bárta | čtvrtek 25.5.2023 17:41 | karma článku: 28,59 | přečteno: 952x