Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před dvěma dny jsem viděl skrze kameru liduprázdné ulice Doněcka. Žije tam matka manželky mého švagra. Lidé se bojí chodit ven, protože se obávají náletů. Nálada je proruská.

5 4
možnosti
ZB

To je pořád dokola.Pokud by se ve městě nepohybovaly nelegální skupiny ozbrojenců,lidé se nemusí ničeho bát a mohou v klidu žít, tak jako předešlých dvacet let.Před Krymem to šlo a teď to najednou nejde?Kdesi v jedné diskuzi jsem napsal, že jsem rád, že se ve Slavjansku místo zabíjení rozdává chléb.Bylo mi odpovězeno, že chleba je určitě otrávený, protože "fašisté" chtějí lidi na východě Ukrajiny vyvraždit.Tento názor dostal hodně plusů, to už opravdu není normální jak propaganda dokáže lidi fanatizovat a nutit psát taková svinstva...a to jsme od východu Ukrajiny hodně daleko, co za nesmyslnosti se šíří asi tam?

7 4
možnosti
AS

A33d23a92m 23S88t79a16v93a

8. 7. 2014 13:22

"... v  Doněcku  se  žádné  statisícové  demonstrace  nekonají...  ": Autore, naštěstí tam nedosahují prsty západoevropských marxistických násilnických teroristů, kteří prostoupili struktury EU,  a jimi bezhlavě zfanatizovaných anarchistických stoupenců, kteří si myslí, že demonstracemi něčeho dosáhnou. V Rusku se nyní velice vážně a zodpovědně hraje o demokracii ! a jen hloupí fanatici přesvědčení o vlastní pravdě, to nedokáží pochopit a snaží se Rusko znovu vrhnout do totality, jak se jim to podařilo před sto lety!!! Kontrolní otázka: Kdo odkud a kdy přinesl do Ruska marxistický teror?  Nápověda: včera večer to uvedla ČT v tom filmu  ".../několik /dnů do války..."

3 3
možnosti
AS

A32d56a44m 58S88t77a52v67a

8. 7. 2014 13:26

"v  Doněcku  se  žádné  statisícové  demonstrace  nekonají  ": A Evropské demokracii už až dost do zadnice nakopala Majdanská demonstrace ! Nemluvě o jejích důsledcích: stovky lidských obětí. Jak vás tak čtu, vidím, že vás to náramně uspokojuje!

2 2
možnosti
AM

Přesně. Od ruských médií jsme zpočátku viděli bombardování zápalnými bombami (škoda, že to byl Irák), vraždění civilistů (škoda, že to byla Čečna) atd. atp...................... - tak mi není jasné, jak to, že se nepochlubí takovým majstrštykem, jako jsou masové a trvalé protesty obyvatel východu proti kyjevským fašistům??? - že to tají Kyjev chápu.

=======================================================

pozn. - nesnáším válku a z toho, co se děje na Ukrajině, jsem smutný a zklamaný.

Nicméně že by byl táta Putin dobrácký strejda, který to všechno myslí dobře... --- o tom by mě musel přesvědčit. Zatím jen dodává zbraně a v Rusku podněcuje doslova nacionální nenávist.

4 1
možnosti
Foto

J46a41k91u75b 68R19o83t73h

8. 7. 2014 12:41

Mno a v dobytých městech UA rozděluje potraviny. Lidem, které často o jídlo oloupili jejich údajní ruští osvoboditelé. A před ukrajinskou ambasádou se sešlo 16 protestujících, jeden z nich taxikář Ponnert.;-D;-D;-D

Karma R^

3 3
možnosti
Foto

Není to náhodou o blokádě?

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.