Dezolát Vrábel - Česká vláda chce zaútočit na Rusko jadernými hlavicemi!

Už je to venku! Tohle Vám na ČT určitě neřeknou! Sdílejte než to smažou!! "Zachránce národa" Vrábel už musí být opravdu zoufalý. Chce se stát mučedníkem. Jím šířený nesmysl je ukázková desinformace a lež. Šíření poplašné zprávy.

Za něco takového už si může jít sednout. Trestní oznámení už bylo podáno a mučednická koruna " politického vězně pronásledovaného režimem" je už na dobré cestě. To se přece nedělá. Takhle hloupě strašit některé naše seniory a i ty mladší pomatence mdlé duchem.

Flastencům a dezolátům se poslední dobou nedaří. Nejdřív se mezi sebou pohádali o peníze a už za "národ bojují" odděleně. A nic moc. Vrábel dal dohromady 17. listopadu jen pět tisíc lidí a jeho bývalý kolega Havel je na tom ještě hůř. V neděli měla být rozhodující " bitva o národ". Do bitvy byly vrženy všechny zbývající peníze. Tedy ty, které zachránil Havel před svým bývalým kolegou. Přišli řečnit i "odborníci", které na svou demonstraci už konkurenční skupina flastenců nepustila. A výsledek? Na Letnou přišlo "zachranovat národ" jen tisícovka lidí. Především seniorů....

Prvotní úspěch je pryč a s ním i sesbírané peníze na "revoluci". Je potřeba přitvrdit v rétorice a stát se mučedníkem. Pár největších zoufalců ještě snad přijde vyřvávat za mučedníka s českou vlajkou v ruce a ti úplně nejzoufalejší  snad dál budou posílat peníze na "revoluci" a "záchranu národa".

Těžko říci jak se cítí příznivci těchto "revolučních" aktivit. To už musí vidět přece každý, že Vrábel je jen obyčejný...no jak bych to napsal. V nadpisu píši dezolát. Co si doopravdy myslím tam napsat nemohu. Je to vulgární, ale pravdivé. Tak až tady.

Obyčejný debil....

A co jeho příznivci a podporovatelé? Na to už si musí odpovědět sami. Pokud dál nemají klapky na očích a nenávistí zaslepený rozum.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ceska-vlada-chce-zautocit-na-rusko-jadernymi-hlavicemi-siri-vrabel-poplasna-zprava-jako-vino-reaguji-pravnici-40415757#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest204_kontrolni_AA_SID_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 28.11.2022 14:00 | karma článku: 30,89 | přečteno: 889x