Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co s touto informací?

Sedmačtyřicetiletý bloger romského původu zemřel podle manželky v sanitce při převozu do nemocnice. Na svém facebookovém profilu vydal krátce před cestou do nemocnice video, v němž upozorňuje na to, že koronavirus „není obyčejná chřipečka“.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-bloger-smrt-jozef-kmeto-covid-19-koronavirus-video.A201026_145020_zahranicni_baky

0 0
možnosti

D55a78v75i25d 45H45o76r29á87k

26. 10. 2020 22:45

Pane Bárto, po velice dlouhé době s Vámi a titulkem Vašeho článku konečně musím souhlasit.

I já, tehdy ještě jako žák prvého stupně tehdejší ZDŠ, jsem pár dnů po oslavě svých devátých narozenin, přispěl k historickým změnám, když jsem v oněch chladných dnech listopadu roku 89 ́ svými zmrzlými dětskými prstíky cinkal tehdy ještě od rodičů zapůjčenými klíčky a svým dětským hláskem vyvolával úderná hesla.

A nebýt nás mladých, kteří jsme pozvedli nad naše hlavy ten prápor svobody a demokracie, který stále hrdě neseme vstříc šťastným, světlým, svobodným dnům a budoucnosti, tak bychom díky těm současným gerontům penzistickým, kteří v té době byli v produktivním věku, jistě hlady a bídou pokapáli. Vždyť to byli právě oni, kdož tady zuby, nechty tehdy drželi u moci ten šedivý, hnusný a prokletý totálitní režim, a díky této zmíněné generaci jsme v tom svrabu v jakým jsme, a z něhož se za celá ta desetiletí vybabrát nemůžem.

A co oni? Užívají si nezaslouženě všech možných výhod, jako jsou nedávno zadarmo jim distribuované roušky, slevy na jízdném jak v busech, tak vlacích, mají zajištěny neustále a nehorázně se zvyšující penze a navíc v současné době i naději na projednávaný zcela nezasloužený pětitisícový předvánoční bonus a bůhví co ještě dalšího?

A na to vše my mladí musíme vydělat, a ze svých daní odváděných z naší usilovné práce vše toto uhradit. A přitom ani sami nevíme kdy a zda my sami se vůbec nějaké penze dočkáme.

A co oni? Užívají si toho všeho, jako si užívali v jejich pracovních dobách toho neustálého vysedávání a poklimbávání na všelijakých stranických, svazáckých, ROH, Brigád socialistické práce, SČSP a bůhví jakých dalších schůzích a tak se nedivme, že nejsou z té práce unaveni a vyčerpání, neboť pokud už výjimečně byli na pracovišti, tak je zajímalo kde jaký melouch zrobit a co kde na pracovišti pokrást v duchu tehdejšího hesla "kdo nekrade, okrádá rodinu".

0 0
možnosti
Foto

Z těch melouchů se rodilo těžce dnešní bohatství.

0 0
možnosti
Foto

J37i44ř27í 22K94i21n10d30l

26. 10. 2020 17:51

U nás už zimní stadion vyrábí led, kam se budou ukládat zemřelí na covid a zvláštní příděl plynu dostalo krematorium;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Na ty současné, nebo na ty co už "zrají"? Ty naštvané to čeká...

1 0
možnosti
Foto

My budoucí staří to možná schytáme za ty dnešní....i to je možné.

2 0
možnosti

Pan Barta se opravdu projevil. Hnusný arogantní sobecRvRv

0 3
možnosti
Foto

To samé mohu napsat já o Vás, Vy nemyslíte jen na sebe a vaši generaci....?

2 2
možnosti
Foto

Ano, znám jeden rehabilitačně léčebný ústav, rozežíraný a požíraný koronavirem, který leží tak daleko od civilizace, že je téměř nemožné, aby ho tam některý z jeho imobilních klientů přenesl. A současně platí, že návštěvy tamtéž byly od jara velmi hlídány a monitorovány. Takže ho tam musel zanést někdo z personálu po dovolené.

Ale až ale vyhubí koronavirus ty staré lidi, nehrozí snad nebezpečí, že se zmutuje ve smrtelnou chorobu, která si pochutná na poněkud mladším masíčku?

1 0
možnosti

A19l84e10š 74N41o10v84á89k

26. 10. 2020 13:27

vzhledem k celkové přelidněnosti zeměkoule se dá epidemie brát jako sebeobranný mechanismus přírody. Možná bude časem člověk nahrazen nějakým odolnějším živočišným druhem...

0 0
možnosti

Stěží může být rozumný člověk naštvaný na seniory. Ti se totiž stali pouze rukojmím mocichtivých, a to pro zcela jiné plány a účely, nežli je ochrana jejich zdraví.

6 0
možnosti

P98e69t52r 36N10e33d63v69ě70d

26. 10. 2020 12:09

Je mi záhadou, proč Ti, které byste kdyby vládli jistě nenazval neschopnou vládou říkají poté, co vše zkritizují a za přispění ČT vyvolávají pochybnosti a paniku, dodržujte ta opatření? Proč tedy nezavoláte svému poslanci, senátorovi ať vystoupí a navrhne před kamerou ty "správná" opatření"? Zněla by: " zákaz vycházení 65+? Návrat dětí do škol? Zrušit roušky venku? Otevřít vše včetně hospod? " Zřejmě předpokládáte, když obviňujete z neschopnosti, že tímto, či obdobným postupem se vir přestane šířit a bude to v pohodě, že? Jenže co když lehnou ještě víc zdravotníci? Kdo bude ošetřovat ty správné?

2 0
možnosti
Foto

J42i59ř93í 55K72i13n20d75l

26. 10. 2020 14:22

Proč v Německu jsou otevřené restaurace a venkovní zahrádky, kde se sedí bez roušky . Proč Němci doporučují větráni bytů, kanceláří pracovišť doporučují chodit ven do přírody bez roušky. Odpověď je jednoduchá Němci mají zvládnutý dokonalý a účinný systém testování a trasování. Oni ví, kde se nákaza šíří a kde ne. To se u nás stále o tom stále mluví a opaření se střílí od boku. Všude jinde mají covid pod kontrolou. Jak přiznává vláda trasování nefunguje u nás vůbec o proti západním zemím. To je klíčový bod toho, kde jsme v počtu nakažených dnes. Když neznáte data z terénu, nemůžete pak z nich udělat analýzy a z nich správná politická rozhodnutí. Pak jsou tzv. opatření jen střílením na terč v mlze. Také systém testování fungoval špatně. Na rozdíl od sousedního Bavorska, kde každý návštěvník ordinace byl zadarmo otestován. Tady šlo o byrokratický proces nebo poměrně drahý kšeft soukromých laboratoří, který si nemohl každý dovolit.

0 0
možnosti

Proč bychom na vás měli být naštvaní???

4 0
možnosti
Foto

Třeba někdo po krachu firmy přijde o práci, nebude mít na hypoteku a přijde o střechu nad hlavou....takových možností je spoustu a případné další vypnutí ekonomiky bude ještě horší. Moc domácností rezervy nemá. Nebo přijít o léta budovanou živnost jistě není důvod k radosti....těch možných negativních vlivů je hodně a to nejen ekonomických....

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.