Bude paní Beata držet hladovka za Andreje stejně jako za Davida ?

Obdivovatelka vraha Guevary a kubánské revoluce má na správné chlapy opravdu čich. Vášnivě zde obhajuje Davida Ratha, Miloše Zemana i Andreje Babiše a nemá ani problém poskytnout jim své tělo.Tedy lépe řečeno část těla - žaludek.

Jak v životě tak se i zde na blogu tvoří různé názorové partičky a vyskytují se tady různé figurky. Prostě jako všude jinde. Život je pestrý. Je celkem zajímavé sledovat, kdo vše se pouští do boje a někdy až fanatické obhajoby Andreje Babiše. A světe div se, jsou to především vášniví obhájci prezidenta Zemana....

Mezi nimi vyniká zdejší slavná hladovkářka paní Beata Krusic. No,přiznejte se o kom z Vás psali v novinách a komu veřejně poděkovala nějaká celebrita, v tomto případě slavný bojovník proti korupci David Rath. Zde jsou jeho slova:

" Mé vězení je bezpochyby politickou šikanou a útokem na občanské svobody v naší zemi. Je to test policejního státu, kam až si může dovolit zajít. Z tohoto důvodu je protest paní Krusic naprosto pochopitelný a vnímám ho nejen jako podporu čistě mé osoby, ale jako pokus upozornit tradičně letargickou českou společnosti, že jim represivní složky kradou jejich poslední zbytky občanské svobody"

A zde jsou slova nadšené obhájkyně paní Beaty : " Jde o špinavou hru a účelově vykonstruovaný případ, jde o snahu zlikvidovat člověka ve jménu politické moci za podpory samotných občanů této země...."

Kdo více sleduje politiku a projevy politiků, ten už si dávno všiml, že David Rath a Andrej Babiš používají stejné řečnické obraty a i stejnou demagogii. Z obyčejné soukromé zlodějiny je najednou spiknutí jakýchsi temných sil a útok na celý národ. Chudák zloděj je najednou jen nebohá obět, které se ubližuje a na kterou útočí nějací spiklenci za účelem poškodit celé Česko. A co slova paní Beaty? Jako bych slyšel mluvit Andreje Babiš hájícího sám sebe.

Těžko říci, zda je paní Beata na svou hladovkovou akci hrdá nebo se za ni stydí a už pochopila co je David Rath skutečně zač. Tipuji tu první možnost. Bude se její zkušenost s nasazením vlastního těla na obhajobu demagoga, lháře, zloděje a povodníka hodit? Pokud znovu půjde do tuhého, svůj žaludek jistě nebude váhat poskytnout i pro Andreje, vždyt je to stejně ubližovaný chudáček jako David.....

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/David-Rath-Pani-nedrzte-za-me-hladovku-Nema-to-cenu-269807

Na závěr bych popřál paní Beatě hodně zdraví, v další hladovce ho bude potřebovat. A také bych rád vyjádřil naději, že v soukromém životě paní Beata preferuje jiné muže než ty, kteří ji podvádí, lžou jí drze do očí a kradou jí peníze.
.

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 7.6.2019 12:34 | karma článku: 24,33 | přečteno: 686x