Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

stačilo napsat Nenávidím VK.

0 0
možnosti
JSS

Člověče - zastav nohy! Tady jseš už v zemi Praotce Čecha, i když vlastně Čechů ani tak moc nebyla. Usadil ses na rozcestí cest směřující  do dálných krajů. No a po zjištění, že to je země strdí a mléka, tak zapustili kořeny i s krásnými Slovankami.

"Dědečku", ptá s klouček a to pak už dále se nemísili jiní národové?? Kdepak hochu! To se to mlelo a mlelo, mydlilo a mydlilo..... Takže dneska tady převažuje germánský mozek stříknutý jižanskou lehkostí až flegmou. Dědo, proč ti Čecháčci jsou silní a výbojní jen po hospodách, jinak zalezou jako myši a  nevadí, když kolem lítají granáty?

Já nevím hochu, ale to asi bude ta slovanská ruská ujařmenost  národa. To víš, když Tě po století stále někdo otlouká, napomíná, buzeruje, tak se musíš  vybít alespoň při chlastu v hospodě. 

       A to jde dále  a dále. Dědo a už víš, koho si vybereš jako hlavního koně na volby o posvícení?  Víš synku, v tomhle rumrajchu, kde se kují Velký věci s pármi zasvěcených  nemůžeš sázet na žádného koně! Snad bys mohl vybrat tak 3-4, těm dát  zkraje pořádnou drezůru a pak je dát do zápřahu pod dohledem vozky-profíka s dlouhým bičem ! A musíš doufat, že snad 2 vydrží, aby jsi měl pár do povozu !

0 0
možnosti
AK

Taky docela nechápu, že tandem Klaus - Zeman je někdo schopný volit a že je chce:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.