Bobo-Lipo. Bože! Zhřešila jsem! S nácky...

Bobo zatáhla za provázky a figurka v upnutých nevkusných růžových šatech se pohnula stejným směrem jako její velitelka. Už i Lipo je v jedné partě s nácky a flákancem. Co nato její duchovní pastýř u zpovědi? Co na to řekne Bůh?

Musím přiznat, že jsem měl tuhle dvojku bojující za "svobodu a demokraci", tedy za své neukojené politické ambice za chytřejší. Zatemnila jim snad zoufalství a beznadějnost jejich situace mozek? To si opravdu myslí, že pádem do zdejšího politického hnoje které v názvu odkazuje na flákance Volného mají sebemenší šanci prorazit?

Součásti tohoto dna žumpy jsou i " dělničtí vlastenci" z DSSS ( Dělnické strany sociální spravedlnosti) vedených vůdcem Vandasem. Spolek pokračující v činnosti náckovské Dělnické strany zakázané soudem. Naštěstí zcela bezvýznamná partička ( volby 0,2) "dělnických vlastenců", která i svým volebním výsledkem kolem nuly se stala atraktivní "velkou" posilou pro Volný blok. Ten má naplnit další ambice zoufale neúspěšné předsedkyně Jany Volfové a udržet koryto pro odpadlíky z SPD Volného a Bojka. Od začátku zoufalá akce sázející na to, že největší čeští primitivové přijdou ve velkém počtu k volbám. Kdo z nich by nemiloval pupkatého bijce flákance Volného?

Česká biskupská konference se již ústy svého předsedy arcibiskupa Graubnera od své zbloudilé ovce Lipovské distancovala ( nebylo to poprvé). Ne každý si chce zamazat ruce s nácky....

Co na to Bůh? Bude chodící reklama na staropanenství a katolickou pseudomorálku chodit před každým společným mítinkem s flákancem a holohlavými "dělníky" ke svaté zpovědi? Tak jako před každým zasedáním Rady pro rozhlasové a televizní vysílání? Kolik modliteb bude stačit na to, aby smyla ze svých ke krku upnutých babských nových růžových šatů zakrývajících hroší kůži a fanatické ambice hříchy?

Co poslanci ANO, SPD a KSČM, kteří protlačili Hanu Lipovskou do Rady? Jak budou reagovat na to, že člen rady která má být apolitická kandiduje ve volbách za konkurenční spolek? Budou ji svými hlasy podporovat i nadále? Zákon přece mluví jinak....

Je si Bobo jistá, že trhla provázky ve správném směru? Konec Lipo v radě by znamenal i propad o další stupen do bezvýznamnosti a zájmu o tuto dvojku. Fotky z předvolebního mítinku Vandasových "dělnických" holohlavých ořvanců ve společnosti staropanensky růžově upnuté ortodoxní katoličky vyzdobené křížkem jistě budou zajímavé a divácky vděčné. To bude asi tak vše.

Tragikomedie v podání údajně konzervativně - pravicového dua Bobo-Lipo jde do finále.

Pokud v Česku výraz konzervativně - pravicový představuje Bobo-Lipo, flákanec Volný, sociálně spravedlivý dělník Vandas či jejich názoroví soukmenovci z rodiště odpadlíka flákance - Okamurova SPD jsem opravdu rád, že s něčím takovým jako volič nemám nic společného....

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | středa 28.7.2021 8:11 | karma článku: 25,53 | přečteno: 846x