Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

Začátek super, hodinové revoluční sezení na WC ;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Volný je mi volný. Vadit by nám mělo co tam řekl jeho kolega ,myslím se jmenuje Bojko. Mluvil o korupci lékařů v milionech , brali úplatky za předepisováni léku a u soudu se vykoupili penězi a nebyli odsouzeni. To znamená ,že když máš dost peněz ,rozsudek si můžeš koupit.

0 1
možnosti
JF

Ještě chybí ve vašem blogu samozvanci a ztroskotanci ................

1 0
možnosti
RK

Proč pan Janeček nepokračuje ve své již zaběhlé O. K. straně? Ta má již tradici, propracovaný program i na dobu bez corony. Za ty roky musí mít.

0 0
možnosti
OP

Kez by se tyhle strany a novy projekty myslitelu jako je Volny navzajem vykradly a skoncily pod 5%.

2 0
možnosti
MK

Volný samozřejmě není žádným Blanickým rytířem. Je to obyčejný poslanec celkem bezvýznamné strany, která nejspíš ani v příštím období nebude mít žádný velký vliv. Jeho popularita pramení jen a jedině z toho, že se našel šílenec, který mu v Poslanecké sněmovně vypnul mikrofon.

Ve sněmovně by měli mít možnost vystoupit všichni její členové. právě proto tam totiž jsou. Někdo je tam zvolil a měli by mít možnost hájit zájmy těchto svých voličů. Potlačení svobody projevu nesmí zůstat bez odezvy a v tomto případě vyneslo do sedla právě poslance Volného. Může za ten, kdo držel ruku na tlačítku vypínače.

7 2
možnosti
Foto

Ten, co držel ruku na tlačítku měl nejen právo, ale i povinnost zasáhnout. Na řadě bylo totiž hlasování o nouzovém stavu, a nikoli čas nahánění si bodíků za kecpultem;-)

2 3
možnosti
JS

Vážený autore, Vaše příspěvky mají jediné téma "Babiš a Zeman jsou lumpi". Pokud náhodou pan Volný, nevím jestli proto, že neměl čas nebo proto, že už se nehodlá na Vašich geniálních nápadech podílet, se této akce nezúčastnil, je podle Vás lump. Je mi Vás líto.

2 9
možnosti
OU

Škoda, že jste si na svou otázku "Co k tomu napsat ?" neodpověděl NIC !

1 0
možnosti
JS

,,Csáklá pražská demonstace" Super novotvar. ;-D

5 0
možnosti

Dá se tomu posmívat, ale podobní lidé v minulosti volili diktátory, když přišla krize. Snad to moc neporoste. Ale máme tak špatnou vládu, že nakonec na stranu nebezpečných populistů dostane i lidi celkem rozumné. Ještě to může být hodně zlé.

6 0
možnosti
JS

Ta naše vláda je tak špatná proto, že máte na její vládnutí jiný názor nebo Vás za Vaše příspěvky někdo platí?

0 7
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.