Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Bárto, žasnu, jak se zde na blogu začínáte vyhraňovat jako levičák. Články na podobná témata píšeme já, pan Kodet, nebo Olšer a byli jsme blogery, či diskutéry označeni za bolševiky a komunisty. A to jsme se neprojevovali takto levicově jako Vy.

Když ODS rozhodne, že Pavel Bém je čistý, tak to Vy jako pravičák MUSÍTE respektovat a ne kritizovat!

2 0
možnosti
ZB

Pravicový voliči své strany kritizují, když  jim jejich  rozhodnutí není po chuti. Ti levicový  mají pro ty své, vždy nadšený aplaus...nebojte se, příště se zase opřu do komunistů.

0 1
možnosti
PK

P56e83t37r 49K14o74u36t53n26ý

27. 12. 2012 14:09

To je opravdu skandál, ale na té naší scénce už mě nic nepřekvapí, někteří lidé jsou omyvatelní. Nejhorší je, že části veřejnosti je to jedno a nebo jí to jedno musí být, protože na prvním místě je třeba se dnes postarat o sebe a né o nějakého Béma horolezce. Ten se postará sám. Když mohou ODS pomáhat k udržení vlády ti co jsou na štíru se zákonem a to pro korupci, pan Bém je jen taková malá rybička, co taky pomáhá a za katr jej nikdo neposílá.

2 0
možnosti
BP

Vrchol drzosti ? Já myslím,že ne  ... Vnímám to jako logický krok v rámci toho,co ODS předvádí . To není drzost,to je standartní politika,která umožní voliči se lépe zorientovat při příštích volbách ...

3 1
možnosti
HM

vnímám to také jako logický krok , bez drzosti .. Bém  se totiž nedopustil ničehož, za čehož by byl trestně stíhán..

1 1
možnosti
JS

Jste poněkud naivní. Hlasoval pro církevní restituce a církev od středověku přece zná odpustky. Hříchy Bůh odpustil i panu Bémovi a soudy máme pod palcem.

3 1
možnosti
ZB

ODS už voliči nezajímají, jen potřebuje zamést stopy po svých politicích. Politici si dovolí vždy to, co jim my ostatní umožníme. A že jsme jim povolili hodně.

3 1
možnosti
FK

"Vrchol drzosti" A prečo, Janko?

0 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.