Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mohl jste napsat: "nemám rád Babiše", a stačila na to jedna věta.

0 0
možnosti
MP

ANO svým souhlasem má na tom svůj díl spoluviny.

0 0
možnosti
JL

Nechal bych ANO a p.Babiše ukázat, co umějí, a na to ministr financí potřebuje minimálně rok vládnutí. Potom se mrkneme na preference a uvidíme, jak to roční vládnutí národ (!) hodnotí, výkřiky několika blogerů na Idnes ((možná spřízněných s mafií tyjící z veřejných peněz (čímž nemyslím autora, neznám jeho motivace k "antibabišovství", třeba jen chce stálé paušály coby živnostník)), na tom těžko něco změní. Doufám.

3 1
možnosti
MC

Čím více budeme prosazovat do popředí levicové intelektuály, tím více nám nebude záležet na životě druhých. To je prostý fakt. Proto bohužel mravní vůdci pravicových hodnot nebudou schopni nikdy dostatečně čelit falešným populistickým altruismem provoněným skupinám. To bohužel bude platit vždy dokud lidé s "hlavou" nebudou převažovat nad lidi s "pěstmi". Polarizací lidského života je vědomí každého jednotlivce. Život a smrt, jsou v naprostém rozporu zdravého chápání světa vtěsnaných do společných nesvobodných zákonů proti hodnotě chápání dobra a zla lidí s rozumem a lidí s pěstmi.

0 0
možnosti
KS

Pane Bárto, i dělník téměř ubitý jednotvárnou prací by měl uznat, že jen díky těm rozdávaným koblihům Babiš tolik hlasů nezískal.;-)

K poplatkům - ano, smysluplnější než zrušit poplatky v nemocnici bylo raději ihned zrušit poplatky za recept, které mně přijdou nesmyslné. Ale to se zase nelíbilo lidovcům ...

6 0
možnosti
ZK

Z72d22e83n76a 98K53o37č21í

20. 3. 2014 9:50

zrušení nemocničních poplatků prosazovala a ještě prosazuje ČSSD. V rámci koaličních jednání musel Babiš ustoupit socanům, takže autor pláče na nesprávném hrobě, nebo by měl spíš obviňovat Sobotku, který trval na zakotvení této podmínky.

Babiš aspoň férově přiznal, že tento požadavek ČSSD se praxi ukazuje jako naprostá blbost. ;-)

7 1
možnosti
MP

Je škoda, že se v mediích nezveřejnuje, jak mnohonásobně dražší a nedostupnější je léčení v cizině...Jedeme mercedesem a platíme za trabant. Slyšel jsem, jak mnozí cizinci chválí naše lékařství. O pokroku ani nemluvě, léčení srd. nemocí- jsme nejlepší na světě spolu s Amerikou. V Brně je česko-americká spolupráce na světové úrovni. Naši politici jsou tak neschopní, že nepochopí to, co každý školák. Zdravotnictví potřebuje peníze i reformu. Je vrchol hlouposti aby bylo zdravotnictví zdarma!

1 0
možnosti
JK

J68a17n 42K22o53t86t92a83s

20. 3. 2014 9:40

Vcelku bych souhlasil i s poplatky za pobyt v nemocnici, ale ihned zrušit polatky za recept a ušmudlané 30 Kč v ambulanci. Druhá věc je méně souhlasná - kolik máme ještě připlácet státu třeba na zdravotnictví, když ze 100.000 platu měsíčně mi dají dnes do ruky kolem 40 000? Kam jde těch 60.000? Na zlodějny a plýtvání?Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.