Akce Koněv. Osvobodí vlastenci radnici Prahy 6 od nacistů?

Čas se posunul.Radnice Prahy 6 nedala na "moudrou radu" proruského kolaboranta prezidenta Zemana, tak jak ji doporučoval ruský ministr kultury. Socha maršále bude odsunuta. Hysterie, lži a výhrůžky z ruské strany nabírají na síle.

Ruské ministerstvo zahraničí vydalo prohlášení, kde dalo najevo "rozhořčení nad cynickým rozhodnutím a hluboce lituje,že zastupitelé ignorovali výzvy veřejnosti a vedoucích představitelů České republiky". V pořadu ruské televize jakýsi historik neváhal vyjádřit znepokojení nad tím,že v Česku se k moci dostávají nacisté a za nacisty označil vedení Prahy 6. Tedy z ruské strany nic nového. Snad jen ubohé a komické vyhrožování sankcemi je ruskou trapnou novinkou.To si nevrznou pražští filharmonici ani v Rusku....?

Kdo je ta veřejnost bránící maršála? Kdo ho přišel hájit ? Zde se nejlíp projevilo co jsou zač obhájci sochy a rudo - hnědá spolupráce opět velmi dobře zafungovala. Politiky reprezentoval častý návštěvník oblastí okupovaných za pomoci Ruska - komunistická mlátička soudruh Ondráček, plačka na hrobě komunistického vraha Gottwalda soudružka Semelová a "patriotka" Nevludová, dříve SPD dnes JAP  Jednotní - alternativa pro patrioty ( další nahnědlá pidistrana kde počet funkcionářů převyšuje voliče).Opravdu skvělá reprezentace hájící "moudrou radu" proruského českého prezidenta.

A ta lidová veřejnost? To je těch asi dvacet lidí, co přišli protestovat před jednáním zastupitelstva před radnici? Víc jejich vůdkyně - oranžová politická mrtvola Jana Volfová ( Česká suverenita 0,1% podpora voličů) dohromady nedala. Ani trapná a směšná prorusko - komunistická agitace prezidenta ůsty a klávesnicí jeho mluvčího nepomohla.Vezme tato rozhořčená veřejnosti vážně slova z ruské strany a osvobodí radnici Prahy 6 od nacistů?

Povede útok ten děda ohánějící se vlajkou "Doněcké lidové republiky", nebo snad ten proruský aktivista v mikině Ortel mávající sovětskou vlajkou? Bude útočit po jejich boku i ten chlápek v triku s nápisem CCCP? Přidá se i těch pět dědů v maskáčích a ortelovských uniformách? Bude je ze zadních pozic podporovat i těch pár ostatních seniorů, kteří neměli ten správný vlastenecký ohoz a přišli demonstrovat v civilu? Nikdo jiný na demonstraci nebyl, jen tenhle celkem zajímavý vzorek lidí hovořících  za vše. Dnes si hrají na vlastence. To,že dělají slovu vlastenec jenom ostudu a jsou jeho trapnou karikaturou vůbec nechápou....

Akce Koněv je jen jepičí událost, která jen potvrdila ostudný fakt,že prezident České republiky hají zájmy Ruska a je ikonou ruské propagandy šířící proti naší vlasti lži, demagogické pomluvy a další špínu .Lze jen ocenit české ministerstvo zahraničí, které ví na čí straně tohoto Ruskem uměle vyvolaného konfliktu má stát. Ruský velvyslanec je předvolán, aby vyslechl protest proti nepravdivým a urážlivým výrokům ruského ministra kultury.

Ve skutečnosti je dost smutné, že musím ocenit něco, co by mělo být naprostou samozřejmostí. Hájit zájmy a čest vlastní země. V Česku to bohužel samozřejmostí není.....

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/marsal-konev-socha-praha-6-rusko-moskva-tass-diplomacie-bubenec_1909131238_gak

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | sobota 14.9.2019 6:49 | karma článku: 42,31 | přečteno: 5544x