Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vcelku souhlas, jen s výhradou, že politický matador a dinosaurus Kasal ve vedení KDU-ČSL nejen stále přežívá, ale plní tam i funkci šedé eminence. Během koaličních jednání tahal za nitky on.

0 0
možnosti
LJ

Ještě bych autora doplnil, že Andrea Merkelová je dcerou evangelického pastora.

3 0
možnosti
ZB

Děkuji za doplnění a za novou informaci.

0 0
možnosti
BD

Pan Bělohrádek nemusí jezdit do USA ohledně podpisu spolupráce s CIA. Tady mají stoji rezidenturu a všichni ostatní to podepisují tady. A až následně jezdí na školení do USA. V každé vládě jich bylo a bude několik stejně. Je to horší než za NKVD a GRU.

0 7
možnosti
JM

Vy prostě dokážete překvapit, říkám to už po několikáté. KarmaR^

3 0
možnosti
JS

No vidíte. Zeman ušetřil, do Ruska zatím ani nejel a přitom je každému "demokratovi" jasné, že je ruským agentem.

6 0
možnosti

Doufám, že máte pane Slavíček pravdu. Z Ruska se pod vedením Putina stává silná moderní demokratická země opřená o vzrůstající hospodářství a silnou armádu. A komunisté byli Putinem vytlačeni na okraj společnosti.

3 6
možnosti

Jsem rád, že autor veřejně přiznal přímou provázanost současné strany Lidové s představiteli křesťanské církve. A jen tak mimochodem, v rámci blíže nevysvětlené návštěvy USA se pan Bělobrádek trochu utajeně zastavil také v Římě. Hádejte s kým tam jednal.

3 0
možnosti
PK

S majitelem pizzérie?

0 0
možnosti
VB

Takoví naší kam vítr tam plášť, církevních hodnot mají jen na hubě, a kdyby tu vládli UFONI tak jdou do koalice s nimi.Už kdysi tu byl had na tři:-)a je vidět, že tradice pokračuje.:-)

3 2
možnosti
Foto

Lidovecká strana vznikla sloučením několika katolických stran. Žádnou nenávist necítím, ale pro mě je přijatelnější Církev československá husitská jako původní česká   n á r o d n í   církev. Vznikla odštěpením od katolické církve krátce po vzniku naší republiky, v roce 1919, jako protiklad katolické církve, která byla chápána jako zdiskreditovaný nástroj protičeské habsburské politiky a jako církev, která se značně vzdálila pravému jádru křesťanství.

10 1
možnosti
Foto

Katolická církev by měla určitě lepší pověst, pokud by se starala o duše, nepolitikařila a nesnažila se všemi možnými prostředky prosadit svoje majetkové požadavky na úkor ostatních.

0 2
možnosti
MD

Mam rad spojeni typu 'zatuchla ceska spolecnost' v souvislosti s virou. To je presne to, co ucini katolicke vire v teto zemi dobre. Pan Belobradek je jen pesak na sachovnici a ceska barevna spolecnost, ktera si prosla dejinnym martyriem o kterem se druhym muze jen zdat, umi rozlisovat. At se to nekomu libi ci ne. Mesiasu a filosofii vseho druhu nam bylo podsouvano uz dost.

1 0
možnosti
PK

Vašemu spojení zatuchlé české společnosti a katolické víry nerozumím. Můžete to nějak rozvést?

0 0
možnosti
PK

Lidovci se nevrátili do sněmovny díky nějakému výbornému programu či osobnostem ("odborníkům"), ale především odklonu části voličů zklamaných  klasickými stranami (ODSTOP, socdem).  Jsem zvědav jak pozvednou zemědělství, kulturu a vědu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.