Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

U Vás je prezident "prázdný mluvka", musí vše podepsat atd atd.

Co jste Vy, pane? Naprostá nula a tomu prezidentovi nešaháte ničím ani po podrážky bot. Nýmandi jako jste Vy, ti jsou neskutečně "vtipní", jak na všechny, kteří něco znamenají, hází kýble špíny. Vy se na nic jiného ani nezmůžete. Vy totiž jediné, co podepisujete, je stvrzenka pošťačce na svůj invalidní důchod. Rv

1 1
možnosti
MH

A co tak, pane Bárta, co kdybyste se pokusil představit si situaci, že jste na místě prezidenta a máte podepisovat co vám k podpisu podstrčí ti druzí. A ti druzí dosud nebývali žádní "zázraci". Ani dosud evidentně nejsou. A tak byste vše, třeba i bez přečtení, bez vyjádření se k tomu, se všemi chybami a překlepy podepsal?

Skuste si to představit, a napište k čemu jste došel. Ať Vás ještě lépe poznáme.

2 0
možnosti
MD

To takto clovek pohledne do kristalove koule a razem vidi predstavy druhych v kterych ziji.

4 0
možnosti
Foto

Je někdy dobré odvést ,,rozumbrady" i za pomocí masmedií od meritu věci. Třeba tím, že se naláduje munice. Slepá! Věci samotné to však spíše prospěje. A to je asi dobře8-o;-)

1 1
možnosti
ZB

Pokud někdo ani jinou munici než slepou nemá, je to dost komický boj...;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.