704:1 Jediný hlasoval proti pomoci - David (SPD)

Tento týden hlasovali europoslanci o miliardové ekonomické pomoci členským zemím zasaženým koronavirem. Proti této pomoci hlasoval jediný poslanec - David z SPD. To si opravdu myslí, že pomoc v hodnotě 32 miliard nepotřebujeme ?

Bývalý ministr zdravotnictví za ČSSD, vyznamenaný prezidentem Zemanem ( za co....?) a nyní "velký vlastenec" zvolený v barvách SPD Tomia Okamury jako jediný europoslanec nechce, aby jeho vlasti bylo pomoženo z prostředků EU, tedy z části i našich peněz.

Co je na tom vlasteneckého nehlasovat pro potřebnou pomoc, kterou naše ekonomika bude nutně potřebovat. Draze koupené roušky z Číny pracovní místa českým zaměstnancům určitě nezachrání, nebo snad ano? Potřebnou pomoc budou potřebovat firmy i jednotlivci, kteří budou v blízké budoucnosti čelit ekonomickým problémům a obtížným životním situacím. To mají padnout na hubu? Ti pomoc nepotřebují? Komu to prospěje?

Co říci na adresu člověka, který je proti pomoci vlastním lidem a ještě k tomu se vydává za vlastence? Škoda slov, zdvižený prostředníček bude stačit.

A co Vy voliči a příznivci SPD ? Jste správně vlastenecky hrdí na svou volbu, nebo si připadáte jako pitomiovci ? Kdo toto může ještě volit a podporovat....?

Okamurovče Davide, vyznamenaný prezidentem řádem "Za zásluhy", víte co ve skutečnosti zasluhujete....?

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/proti-financni-pomoci-na-boj-s-koronavirem-hlasoval-david/r~b78eb5b670

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 27.3.2020 16:58 | karma článku: 39,58 | přečteno: 6606x