Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Autore, pokud Vy si denně nekopnete do někoho z Vašich neoblíbených, neusnete!  Totálně a tendenčně jste všechno překroutil. MOžná, že až jednou zestárnete a budete se pohybovat v takové džungli, která je naší současností, pak se Vám možná v  hlavince rozsvítí !  RvRvRv

2 2
možnosti
ZB

Všichni se pohybujeme v džungli.Čím je člověk slabší a to neznamená starší, tím by měl být opatrnější.Selekce a tím diskriminace sedmdesátníků je samozřejmě hloupost a jejich urážka.Blog jsem napsal jen kvůli tomu, že nemám rád když někdo uráží staré lidi a dělá z nich blbce. Je jedno, jestli to dělají šmejdi nebo trochu jinak svou hloupostí Tomio...

0 0
možnosti
OL

O30t92o 35L58e58v

12. 12. 2013 13:55

Tak nevím kdo je větší dement jestli T.O.nebo Bárta stačí jeho fotka.

2 0
možnosti
ZB

Vy hodnotíte lidi podle fotek...?Tomio je prostě krásnější;-)

0 0
možnosti
LH

Autore, asi jste to plně nepochopil o čem je řeč.TADY NEJDE O TO ŽE JSOU TITO LIDÉ NESVÉPRÁVNÍ, ale o celkovou ochranu lidí nad 70 let.Proč má zloděj (či nějaký násilník) mít stejnou sazbu za okradení mladého člověka jako za starého? Ten mladý se může ještě bránit, starý už nemá sílu na obranu.Takže třeba v trestních sazbách rozlišit napadení (okradení) mladého od napadení staršího (tam dát větší postihy).

Pročpak je stále více napadených (okradených a jinak trestnou činností poškozených) právě skupina starých lidí?No protože se už nemohou bránit.

A TOTO JISTĚ MYSLEL OKAMURA a ne rozlišení na "nesvéprávný odpad", jak to nazýváte Vy.

Je vidět, že Vám nikdo na ulici neokradl či nezmlátil staré rodiče, kteří se už nemohli bránit, to byste pak mluvil jinak.

Jak to, že může přijít třicetiletý recidivista s plynovou pistolí do domku mé matky a požadovat peníze a má stejnou sazbu jako když napadne mladého člověka?Na mladého si nedovolí na starou osmdesátiletou paní ano?

TAK TOTO JE POTŘEBA HLAVNĚ ROZLIŠIT. Zkrátka zase jste jeden z modrých ptáků, který nemyslí na staré lidi, ale jen na svou kapsu a podle toho to v naší republice vypadá.

6 0
možnosti
VH

Nikdo   n e s m í   přijít  k   n i k o m u (!) s plynovou pistolí. Proste když mně ohržuje na životě, je to stejný život. (Ačkoliv bych mohl naopak - chtěl-li bych opakovat nesmyslnost vaší argunetace - argumentovat, že mladý život ohrožený pistilí má větší cenu, než starý, který už si užil svoje.)

2 0
možnosti
Foto

Těžko chránit lidi, kteří jsou v podstatě bezbraní. Zákonem? Možná. Třeba ,,institutem" podpisu povinného ručitele. Jinak by byla smlouva neplatná. Ale realizace by byla velikou otázkou.:-/

2 0
možnosti
Foto

my budeme naši společnost tak dlouho selektovat, až bude nutné napsat zákony pro každého zvlášť.

2 0
možnosti
KF

K45a75r94e11l 21F62u18k77s26a

12. 12. 2013 12:52

Jasný a jelikož tento extrém nejde, tak bychom vůbec rozlišování činit neměli (třeba u dětí). Na co taky používat zdravý rozum? :-)

2 1
možnosti
JZ

Jako většinou píšete naprosté nesmysly.Jelikož nejste dementní,tak se zřejmě jedná o úmyslnou dehonestaci poslance Okamury a záměrné zkreslování jeho příspěvku.Okamura chtěl a to by bylo správné, aby byli starší lidé více chráněni zákonem,proti grázlům, kteří znežívají jejich časté fyzické nemohoucnosti.Ovšem Vy jak zatvrzelý dle mne nenávistný a zakompexovaný,nebojím se říci i zřejmě sobecký pravicový volič, zkreslíte i tu nelpoctivější myšlenku, jen aby Vaše jedovatá slina ublížila.

6 4
možnosti
ZB

Okamurův fanatik, kterému ani nevadí, že s něho dělá jeho idol starého idiota, kterému je potřeba zákonem něco zakazovat...Kdybych měl víc než sedmdesát, tak by se mě Tomiův žvást dost dotknul.Nakupování nesmyslností na prodejních akcí není o věku, ale o hlouposti...

6 4
možnosti
PS

P58e11t85r 84S96k14á15l78a

12. 12. 2013 12:02

Tomio Okamura považuje seniory za nesvéprávné v nakládání se svými finančními prostředky, sám ale nezvládne předložit majetkové přiznání v termínu.

2 2
možnosti

Je mi vás líto.

Možná by jste mohl těm podvedeným důchodcům nahradit škody, které jim různí šmejdi a podvodníci způsobili. To by se vám určitě nelíbilo.

Nesaháte Tomio Okamurovi ani po kotníky. Stačilo prodloužit důchodcům možnost reklamovat a vrátit vnucené zboží na několik měsíců.

Hloupý článek bez rozumné argumentace. Začněte přemýšlet!Rv

5 6
možnosti
ZB

Za to ochránit důchodce tak, že se jim zakáže od 70 nakupovat je myšlenka hodná Tomiova genia....

5 3
možnosti
JD

až nebudu každý den poslouchat správy o tom, jak babku navštívil axekutor kvůli nevýhodné smlouvě na hrnce, nebo jak pustili do bytu někoho vydávajícího se za doktora a on jim sebral celoživotní úspory...tak Vám dám za pravdu

3 1
možnosti
JA

J93i52ř40í 15A56l55e57x17a

12. 12. 2013 11:37

A kterou správu posloucháte? Státní? 8-o

0 1
možnosti
Foto

Všický se Tomiové8-o Váš dement:-P;-)

0 0
možnosti
JA

J89i96ř39í 74A56l82e95x90a

12. 12. 2013 11:36

Jaký Vy tomyslel?

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.