Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48o43s31e58f 93P33o29t78r

17. 12. 2013 20:24

Pane Pechar,

dole v příspěvku jste zapoměl na tunel Blanka - v luftu 10 miliard.

0 0
možnosti

Těch 35 miliard je pouze částka, kterou platíme ze státního rozpočtu. Druhou položkou jsou přímé platby nás občanů, poněvadž solární elektrárny nám zvedly značně sazbu za kolowatthodinu. Další položkou jsou platby, které ve zvýšených sazbách platí podniky. Ekonomové průmyslových podniků spočítali, co to znamená. Podniky kvůli tomu nemohou investovat do obnovy a modernizace strojového parku. Následkem bude naše zaostávání, omezování výroby a růst nezaměstnanosti. Je to vtěleno do Vítkovické výzvy, kterou si každý muže přečíst na internetu. Byla vydána již před volbami. Kupodivu na ni žádná politická strana ve svém programu nereagovala. Noviny o ni přinesly jen stručnou zprávu a dále je nazajímala. Pro blogery neexistuje. Ke stejnému zjištění jako naši průmyslníci došli představitelé půmyslu i v Německu. Kupodovu jejich vyhlášením se tamnější tisk zabývá si více. Já jsem našel na to téma dosti obsáhlý článek v časopise Stahl und Eisen.

3 0
možnosti

karma ,dobře napsáno R^

0 0
možnosti
Foto

U FVE by se mělo jít do historie a prověřit, které z nich v prvopočátku vlastnili politici či jejich známí a řešit zvýhodnění podmínek a nereagování na pokles cen kolektorů jako střet zájmu a případně vlastizradu.

4 0
možnosti

Navrhuji referendum. Jste ochotni ze svých daní platit celý život církve, které se týkají pouhých deseti procent?

1 5
možnosti

Nikdo nikdy u nás neplatil církve ze svých daní. Když už referendum, otázka by měla správně znít takto:

Chcete prostřednictvím státu parazitovat na majetku, který stát církvím ukradl, nebo souhlasíte s tím, že jim stát vrátí to, co ukradl, vy už od církví neuvidíte ani korunu a necháte je, aby si žily za svoje?

9 1
možnosti

Je trapné, dodatečně domlouvat to, co už je dávno dohodnuté. Je trapné, že v okolních státech je dávno tento problém vyřešen a u nás ne. Je trapné, že se ČSSD zabývá krvavými třiceti korunami a 1,5 promile, když na solárkách se vyhazuje mnohonásobně víc. Důkaz neschopnosti ČSSD je absolutní ingorace ušetření právě těchto miliard!!! Vůbec je nezajímá, že u zubaře jsou i několikatisícové poplatky, hlavně u důchodců. skutečně sociální strana!!!.

6 0
možnosti

Karma+ R^

Nikdy mě asi nepřestane udivovat pokrytectví těch, kteří na jednu stranu křičí, jak církve ožebračují nevinné včetně dosud nenarozených, ale o „solaristech“ a podobných neuvěřitelnostech (Pandury, Gripeny, předražené dálnice…) jako by pomalu ani netušili.

6 0
možnosti
Foto

O92t38t68o 29Č60e57r50n51ý

17. 12. 2013 14:40

Na upalování není nikdy pozdě. To za těch 35 mld ročně stojí.

0 0
možnosti

Musím upozornit, že pan Babiš před volbami výslovně slíbil, že ze solárníky zatočí. Musíme doufat, že věděl, co říká. Je možné, že církev je proti solárníkům docela malou pijavící na státním rozpočtu. Ale dobrá hospodyňka i pro pírko přes plot skočí. Hop, a je tu lidoop.

0 2
možnosti
Foto

O91t69t34o 88Č57e54r26n11ý

17. 12. 2013 14:40

Jasně, potřebuje půdu pro řepku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.