Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Vážený pane, asi jste si neráčil všimnout (na rozdíl od Kalouska), že na tunelování krajů a zvláště Ústeckého, se s ČSSD podílela rukou nerozdílnou ODS.

A z ODS pochází také nejprofláknutější kmotr v Úst. kraji. 

Jenomže skomírající ODS (kterou Kalousek a jeho TOP využili ke svým cílům a nyní do ní "vděčně" kopou) asi už nikdo žádnou "politickou dohodu" nabízet nebude.

A máte pravdu, co se týká inteligence voličů: voliči ODS jsou inteligentnější, než voliči ČSSD a proto ODS už ve vedení kraje není.

0 0
možnosti
PK

P31a62v29e27l 51K55u58l11a

22. 7. 2013 16:39

Sakra, neni ona to korupce ?8-o

3 0
možnosti
PR

P75a59v61e80l 71R92y76s

22. 7. 2013 12:07

No, čekáte snad, ze budou politici korektní?

0 0
možnosti
ZB

Ne, píši to proto,asi ve zbytečné naději, že to otevře oči alespoň jednomu příznivci " strany obyčejných lidí", vždyť z nich oranžády a spol. dělají úplné blbce...

1 0
možnosti
HM

ano tak to je ,možná to je ten důvod policejního puče..karma R^

5 0
možnosti
MD

Dva vlci se perou o pastevcovu kozu a jeden z nich ma srst skrapenou vasimi slzami.

0 2
možnosti
Foto

To ale není úplatek, oni to přece dělají pro lid, tedy pro sebe.:-)

1 0
možnosti

Inu, Rusnok se snaží vypadat dobře, aby pak Zeman mohl vykládat, jak skvělou vládu vytvořil a jenom "idioti" v parlamentu nic nepochopili. Řevnivost mezi vládou a kraji je dlouhého trvání. Hašek teď pěkně chucpe vykládá, jak pravicová vláda krajům vůbec nepomáhá. Už ovšem poněkud opomíjí, že když krajům vládla ODS a ČSSD vládla republice, dělala krajům naschvály. Třeba když si nevěděla rady s předluženými nemocnicemi, prostě je převedla na kraje, a dokonce rozhodla, že v nich kraje musejí zvýšit mzdy. Vedlo to k dalším dluhům (ministr zdravotnictví Fischer tehdy vykládal: "Ať si to ti ódéesáci vyžerou."). ODS reagovala přetvořením nemocnic v akciové společnosti, takže už do nich stát nemohl mluvit, což ČSSD také začala ostře kritizovat... Ale to je minulost, tohle si už nikdo nepamatuje. A tak si může Hašek drze přihřívat protipravicovou polívčičku.

8 0
možnosti
MD

Vyraz pretvoreni si moc libi.

0 0
možnosti