Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Co je špatného na povinnosti se dvacet týdnů připravovat na nevyhnutelné "lámání chleba"?

0 0
možnosti
Foto

...víru v to, že blbost je neměřitelná... :-)))

1 0
možnosti
AS

A26d61a46m 56S61t21a32v12a

24. 1. 2014 10:58

"... Klára do EP ...": A kam ještě?

0 0
možnosti
Foto

teraz do brusele, keď jstě sa opítal... :-)

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu jaké podivíny do evropského parlamentu pravidelně posíláme (Železný, Bobošíková, Ransdorf, Zahradil, Falbr...), tak ta paní by tam do tohoto „kolektivu“ pěkně zapadla

2 1
možnosti
AB

Milý autore, nemáte rád Okamuru. Prosím, to je vaše právo. O Samkové si myslím své, ale chálu to tak, že se snažila dělat svojí práci, na kterou byla objednána. Z vašeho příspěvku mám jen pocit, že si hledáte zástupné důvody, jak napadnout někoho, kdo je vám nesympatický. Tímhle stylem můžete útočit na kohokoliv, ale to bychom se nikam nikdy nedopracovali. Bude nějaká nabídka kandidátů a je na lidech, aby o ní svobodně hlasovali. Nebo snad ne?

2 0
možnosti
ZB

Přesně tak.Je na lidech, aby svobodně hlasovali.Pokud volí Sládka, Okamuru je to jejich volba.Pokud se ovšem někomu zdá tento typ populistů podivný, má zase možnost kritizovat...

7 0
možnosti
JC

Mne to naopak zaujalo a ačkoli nechci mít s hnutím Úsvit nic společného, Samková v čele jejich kandidátky do eulamentu mne silně láká k použití právě jejich kandidátky.

Jak ji znám, nemlčela by tam, byla by slyšet. Hloupá není a lze předpokládat, že by vystupovala proti našemu státu a naší ekonomice škodlivým nápadům v EU. A vzhledem ke své afinitě k osobám romského původu by také mohla prosadit, že je členské státy EU nesmějí vracet domů, ale musí si je ponechat a postarat se o ně, když už k nim doputují.

0 0
možnosti
Foto

No, nevím. Pokud dobře chápu princip demokratických voleb, tak voliči odevzdávají hlasy kandidátům tak nějak dobrovolně a nelze si je multikorektně vyřvat. Tkže není důležité ŽE Samkovou, ale PROČ Samkovou, když je bez šance.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.