+1240. Volby - bitva o seniory začala.

Zvítězí ten kdo přihodí víc na důchod. Na bitevním poli létají miliardy a to v době největší ekonomické krize. V době kdy je sekyra ve státním rozpočtu zaseknuta na šílených 500 miliardách. Rozumně hospodařit se nebude ani nyní? 

To se opravdu všichni zbláznili a při rekordním zadlužení se budou rozhazovat peníze ještě víc kdy se ekonomice dařilo nejvíc v historii? Duo Hamáček - Maláčová vystřelilo první salvu - přidání nad zákonem stanovenou valorizaci, tedy v průměru 840 korun přihodit dalších 300 až 400 korun navíc. Tedy průměrné zvýšení až na 1240. Náklady navíc o 12 miliard. Kdo dá víc...? Na tahu je další nákupčí volebních hlasů seniorů a další populista Babiš...

Jeden názor z diskuze." Jako důchodci by mi byla hanba natahovat ruce po penězích, které nikdo nevydělal a stát si na ně musí půjčit"...tak je příjemné, že i mezi seniory se najdou rozumně a reálně uvažující lidé. Co vy ostatní senioři, jste na tom stejně? Nebo Vás nezajímá, že si Vás někdo kupuje na ukor budoucích generací...? Vaše děti a vnuci budou ty dluhy nasekané populisty jednou muset zaplatit...že už tady nebudete a tak Vás to nezajímá...?

Autor blogu půjde po odpracování 47 let za 11 let (snad) do důchodu a byl by nerad kdyby našel státní kasu prázdnou. A není mu jedno zda budou ti mnohem mladší než je on sám platit další a další dluhy, které nasekaly předchozí generace, které se nechávaly uplácet levičáky a populisty. To už nikdo neví jak to dopadlo v Řecku...?

Nikoho už dluhy nezajímají...?

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 4.8.2020 15:38 | karma článku: 26,89 | přečteno: 915x