Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kdo volí Schwarzenberga, ten zatlouká hřebík do rakve české státnosti.

0 2
možnosti
ZB

Máte o pravomocí prezidenta dost naivní představu.

1 0
možnosti
Foto

To, co v tomto článku bylo uvedeno, jsou pseudoproblémy. Kupodivu nikdo nezmiňuje problém, že kandidát by měl být aspoň Čechem. Ne Rakušanočechem či Američanočechem. Takový člověk bude někdy jednat jako Američan, jindy jako Rakušan. Mně velmi vadí odpor Rakušanů k jaderné energetice či komunistické názory Obamy. Takže, i když bývalé komunisty taky nemusím, občané s dvojím občanstvím by měli být okamžitě vyloučeni.

2 2
možnosti
JR

J41a33r38a 18R28a63n67k

11. 1. 2013 19:14

Mam 3 obcanstvi, jsem na odstrel?

0 0
možnosti
Foto

R47o43m12a49n 97K86o78z88e69l

11. 1. 2013 11:42

člověk, který vědomě vezme funkci nastrčeného předsedy, maskota, fakt nemůže zaujmout. Sám přiznal, že program TOP 09 dobře nezná a ani o něm nemluví. Odbývá to obvykle naučenou frází, že musí dělat nepopulární věci a proto ztrácí oblibu. Je to lehčí než vyjadřovat delší myšlenky, vysvětlovat proč v rozporu s programem zvyšují daně, ztěžují podmínky živnostníkům..nehledě na to, že mu to příliš dlouho trvá, než se vyjádří a ještě mluví nesrozumitelně.

3 3
možnosti

to není moc radostné,ale......

2 0
možnosti
Foto

Dospěl jsem k témuž a souhlasím na 100%

4 4
možnosti
JS

Tak vidíte. Autor článku napsal: "Dnes jde volit Karla".

To znamenená, že žena jménem Karla jde dnes volit, případně, že někdo jde volit Karla. Píšete, že s tím souhlasíte na 100 %. To se Vám nedivím, on pan Schwarzenberg také plácá nesmysly ;-)

0 1
možnosti
JS

Tahle rodina už po celá staletí drží v rukou moc. Po bitvě na Bílé hoře Schwarzenbergové nepředstavielně zbohatli rabováním konfiskátů a pak se stali jedním z největších pozemkových vlastníků především v zemích Koruny české. Ještě před vznikem Československé republiky v roce 1918 vlastnili více než dvě stě tisíc hektarů pozemků, takže jim značnou část tohoto majetku musela První Československá republika zabavit, jinak by riskovala, že celé její území bude pod kontrolou několika šlechtických rodin. Všem bylo jasné, že ten majetek pochází z vrchnostenské moci, takže s tím nebyl problém. Schwarzenberkové byli aktivními feudálními úředníky (od moci světské po církevní) a horlivými zastánci robotní povinnosti, protože právě z otrocké práce jim plynuly zcela nepředstavitelné zisky. Nejlépe to vystihl Karel Havlíček Borovský ve svých epigramech, v nichž kritizoval, jak je tato rodina rozlezlá po všech důležitých úřadech, vládne karabáčem, a ničí jakékoli pokusy o demogracii a svobodu.

Tohoto duchovního i světského dědictví se tato rodina nikdy nevzdala, jsou poznamenáni. Je přece zřejmé, že muž s tak špatnými vyjadřovacími schopnostmi i sebekontrolou, získal své postavení pouze díky špinavým (a zakrváceným) penězům.

Jak o nich pravil Borovský: "škoda je těch časů, když jsme povstali, že jsme my vás neznali: měli jsme vás znát, na fůru vás dát, za hranice vyjet, tam vás vysypat!"

1 5
možnosti
ZB

Píše se rok 2013...

6 0
možnosti
FK

"zrovna on "něco" změní."  Se svými nátlakovými skupinami tu změnil politickou kulturu v bahno! To by to dopadlo. Nesouhlasíš se mnou ? hned  visí v Lžidovkách   pamflet proti tobě.

2 2
možnosti
HB

Opravdu vám přijde, že někdo, kdo zneužívá dotace a když je má vrátit a zaplatit penále, tak požádá svého spolustraníka, t.č. náhodou ministra financí, o prominutí, má ten správný morální kredit? To vám tedy stačí poměrně málo. Nehledě na to, že budeme muset zřejmě přestěhovat prezidentskou kancelář do spánkové laboratoře VFN.

2 3
možnosti
JS

Nic si z toho nedělejte. Dělám také hovadiny. Někdy z blbosti, někdy za peníze.

2 1
možnosti
KN

K35a75r41e86l 41N92o37v44á94k

11. 1. 2013 10:29

Korupčníka nemluvícího česky a zastupujícího Bildeberg volit nebudu a nedoporučuji !

6 9
možnosti
TH

Co to je "zastupovat Bilderberg" ???

On mluvi cesky vyborne.

6 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.