Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Pane Bárto - pochopil jste podstatu problému ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JP

Babiš...Právě jsem dostal zprávu od Svazu chovatelů, že dotace na plemenné berany nebyla loni vyplacena z důvodu převodu celé dotační agendy z ministerstva zemědělství na SZIF a vše se tím zdrželo a zkomplikovalo....To vše je kvůli Babišovi, protože celá vláda pracuje na tom, aby obhájila jeho "nestřet" zájmů. Toto je na trestní oznámení na ministry Tomana, Dostálovou, Schillerovou a ředitele SZIF. SZIF vyplatil Agrofertu dotace, přestože to EU odmítá kvůli Babičovu střetu zájmů a jeho stálému vlivu na Agrofert. Je to stejně směšný pokus, protože ministerstvo má rozhodující vliv na SZIF a mám dojem, že i jmenuje jeho ředitele. Prostě Absurdistán!

1 0
možnosti
ZZ

Mýlíte se pane Procházko, všechny zemědělské dotace má spravovat SZIF.

Za tímto účelem byl také SZIF zřízen. Pokud tak nečiní, stěžujte si na něj, nebo ty smradlavé berany přestaňte chovat. Nikdo vás nenutí.

:-P:-P:-P

0 1
možnosti
JF

ANO, pokleslý zastupitelský špektákl hodnotitelný slovy commedia dell'arte ... :-P

1 1
možnosti
Foto

A jako třešnička na dortu bylo na závěr celé té komedie prohlášení premiéra, že doufá, že senát tento špatný zákon odmítne. Tak ten zbytečný a nenáviděný senát je nakonec Babišovi dobrý - poprvé koncem minulého roku a teď znovu už podruhé.

12 0
možnosti
RK

Ale do LDN Lány pojede na trachtaci bez Vystrčila. Pokrytec.

5 0
možnosti
RK

Všimli jste si, že se naše jinak aktivní koblihoví ultras diskusím na toto téma urputně vyhýbají? I ti největší ignoranti vidí, že je to průšvih.

Nepočítejme níže bloudícího pana Floriána, kterého sem dovedl dnes velmi silný Manitou. Ani on tu asi nechtěl být ;-).

8 0
možnosti
JD

Přesně. Naposledy se tady pár posledních skalních tvrďáků vzedmulo na téma jak očkování bezvadně funguje a od té doby ticho po pěšině.

5 0
možnosti
Foto

Karma, nicméně, když ta komedie má dopad jenom na to, že nebude některé zboží, nebo bude dražší, tak to ještě jde. Horší je, když po podobné komedii umírají lidé. Podle mého naprosto stejnou komedii sehrál Babiš-Prchal vloni v létě, když zrušil nošení roušek, které nařídil ministr zdravotnictví. Chtěl se zlobit lidem a výsledkem byl prudký nárůst onemocnění a spousta mrtvých. Ti mrtví jdou za Babišem a měl by za to jít před soud.

4 1
možnosti
Foto

Chtěl se zalíbit....

0 1
možnosti
JT

Babiš, respektivě Prchal už vsadil na známé "stokrát opakovaná lež se stává pravdou". Není podstatné, že lže, podstatné je, aby se ta lež opakovala dostatečně často v médiích.

7 0
možnosti
ZH

Tedy já být majitelem ANO, tak všechny ty rebely povyházím a naberu nové. Tedy ne rebely...

2 0
možnosti
Foto

Sebral jste mi to z pera. Ale hlavně, kdyby bylo ANO standardní a demokratické, jak se snaží tvářit, tak by si přeci nemohli zvolit předsedu, který má často opačné názory než celý poslanecký klub a členská základna. Takhle je to opravdu komedie. Ale dost nepodařená.

9 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.