Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a37r13a 50R18a49n63k

10. 11. 2014 5:02

R^Karma, smutne je, ze se Zemanovi podarilo rozdelit narod jeste vice, nez pri volbach, je neskutecne, nebo spise nepredstavitelne, ze by statnik civilizovane zeme takto promluvil k lidu.

1 0
možnosti
PBR

Tak dnes je to opravdu poprvé co s Vámi nesouhlasím. Proč se cítí část této společnosti tak moc pohoršená díky slovům? Kdo z nás někdy nepoužil vulgární a ostřejší slova? Apelujete na slušnost prezidenta a v médiích Vám vulgarity, násilí a výsměch nevadí? Co navrhujete udělat s filmy, kde se lidé opijí a pak se chovají jako..ehm ..opilci? To, že si pan Zeman rád přihne přece věděl naprosto každý už před samotnou volbou prezidenta. Ne, já mu to skutečně neschvaluji, ale je mi tak nějak bližší slyšet prezidenta mluvit vulgárně, než sledovat ministra financí jak bije lidi.

Myslím, že dětem je mnohem horším příkladem zvůle arogance, nenávisti a násilí, než pár neslušných slovíček.

Pravda, prezident by měl být náš vzor, ale myslím, že stejně jako v USA se nevzedmula vlna orálního sexu na pracovištích, tak stejně tak, kdo doposud u nás vulgarismy nepoužíval je praávě teď používat nezačne. A v tom vidím můj hlavní důvod být k panu prezidentovi schovívavý. Nejde přece jednomu odpustit a druhého ihned zatratit. I když u nás je už možné všechno.

Přeji Vám krásný a úspěšný den.

3 3
možnosti
Foto

Děkuji Pavle. Třeba proto, že má k prezidentovi opravdový vztah a nechce se za něj stydět. Styděl jsem se už za Klause.8-o

1 0
možnosti
JH

pokud by nechtěli vysílat po 22 hodině, museli by to předtočit a vypípat... Je to hrůza! Jak může někdo takový být prezidentem? Nazval jste to dobře: prezident dolních 10.000.000.. ale není to můj prezident!

5 0
možnosti
Foto

Tak jsem asi někde nahoře ;-)

2 0
možnosti
Foto

nesouhlasím s tím, že ty vulgarity byly opodstatněné, Prezident by měl být za všech (aspoň těch oficiálních) okolností profesionál. Zeman si prostě dělá, co se mu zlíbí a je mi moc smutno z toho, že tu jsou lidí, kteří ho za to chválí a říkají: "ano, jen se dál chovej hovado, jen mluv dál jako dlaždič!"

Ano, prezident je takové naše malé dítě - není ale proto na místě se ho spíše snažit vychovat a ne ho podporovat v trapnostech a zlobení? Pokud budeme jeho chování podporovat nebo i jen ignorovat, tak se česká politická scéna nezmění. Ryba smrdí od hlavy.

5 1
možnosti
MS

Na převýchovu je ovšem tento "výrostek" z Hradu poněkud přerostlý. :-)

5 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman je prostě prezidentem dolního jednoho milionu. Rv

3 4
možnosti
JC

To byste ale svým dětem musel zakázat také číst. Protože by se mohli dočíst třeba v rozhovoru s Schwarzenbergem také nějaké nevoňavé slova, o Kalouskovi nemluvě. Tam bych doporučoval i se vyhýbat osobnímu setkání, co kdyby je zpohlavkoval?

Vy jste štamgast které Pražské kavárny?

1 7
možnosti
Foto

Pane Chrástku nezklamal jste mne. Zareagoval jste tak, že jste hned začal ukazovat na Schwarzenberga a Kalouska. Je to stejné, jako když se přichycený zloděj hájí tvrzením, že ti ostatní kradou také.

7 1
možnosti
Foto

Máme prezidenta jakého si zasloužíme, že je občas vulgární mně nevadí, co je to proti tomu, v jakém stavu náš stát je. V případě pana Schwarzenberga bychom třeba vůbec nerozuměli, co pan kníže říká...:-)

3 3
možnosti
FS
Foto

Mezi posluchače Radiožurnálu ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4370x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.