Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

To je holt ta pražská sebestřednost. Stačilo by podívat se po českém a moravském venkově. Já tedy vidím na kole daleko víc žen, mezi nimi i ty 70+. Moje matka jezdila po vsi na kole až do 75, ale protože se vesnicí valí kamiony, tak kolo používá jen na chodníku a vodí ho. Je to lepší než hůlka:-). Jinde se stačí podívat kolik starších žen přijelo i do kostela na kole. Když je vesnice, resp. městečko trochu roztahané, tak ženy jezdí na nákup na kole. Rozhodně převažují nad muži. Mělo by se to projektově řešit, aby pánové taky používali víc kolo a nevozili si zadky furt v autě.

No, čuju za tím zase nějaký pražsky vyčuraný gender projektRv. Kdyby se peníze radši daly nějaké nemocnici, LDNce, škole apod.

6 0
možnosti
OP

Máte pravdu, tady na jihu je na kole závislých hodně lidí dojíždějících 10-20 km do práce. Pořád je to nejlevnější přeprava. Že jezdí i na sněhu je jiná otázka.

Mě tyto projekty děsně štvou, protože je to plýtvání penězi, tyto organizace mají jediný cíl-žít z cizích peněz. Nikde jsem nezaznamenala, že by se rvaly za zaměstnávání žen po padesátce, že by pro ně vytvářely pracovní pozice, aniž by se zase přisály na peníze nás všech - tedy státu. Kdyby si z cizího dobře nežily všechny ty pijavice na začleňování menšin, nepřizpůsobivých atd., tak máme o hodně socíálních problémů méně. Jenže to by se v tomhle státě muselo vyplatit pracovat.

9 0
možnosti
Foto

Pražský  Kocourkov.

0 0
možnosti