Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Liberecký vedoucí ROP Severovýchod je obviněn i se svou zástupkyní z přijímání z úplatku (vedoucí je dokonce ve vazbě).  Tak co si o nich myslet. http://www.denik.cz/liberecky-kraj/libereckou-pobocku-rop-severovychod-proveruje-policie-20140402-qxvn.html

0 0
možnosti
Foto

Proč dotace? Kdo chce at si postaví za své.Proč bychom měly někomu platit jeho přepich

0 0
možnosti
MS

Jenže většina stáda se cpe do únie..............takže si připravte místečko, kam vám vloží čip.:-)[>-]

0 0
možnosti
BD

I já jsem se pokoušel podat některé i mezinárodní projekty. Po několikaměsíčním dodávání dalších a dalších doplnění mi neznámý hlas v telefonu oznámil, že projekt nebude zařazen vůbec k hodnocení ( nastoupil MUDr Rath ). Tečka, konec, práce zbytečná. Na nic není právní nárok,odvolání je zbytečné. A podobných postupů jsem zažil několik - ani písemné zamítnutí nebylo zřejmě nutné. A nejsem jen výjimkou- podobný postup byl běžný.A tak se vůbec nedivím, že korupce je důležitější postup.

0 0
možnosti
IC

Absurdistán je cely ten systém dotací, potažmo cely velký Brusel .

1 0
možnosti
Foto

Dotace jsou nemravným zvýhodňováním lidí, kteří vymýšlí nesmyslné projekty.  Je to systematické mrhání omezenými zdroji.

1 0
možnosti
Foto

Záleží projekt od projektu...obecně se to říci nedá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4369x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.