Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Německo ví co chce - a my jsme tady od toho, aby to dokázalo !

0 0
možnosti
Foto

P80e47t40r 42F90r83i76e49d66a

13. 5. 2023 15:12

Zdravím Vás pane Zdechovský, jste vlivný muž a Vaše články mají hodnotu. To obojí mne vede k prosbě. Měli bychom začít s "Novým údělem". Je sice po dvanácté, ale lepší pozdě než vůbec. Vaše strana je sice menší, ale vládnoucí. Třeba ten nový začátek prosadíte. Začněme zprávou o stavu ČR. Pokračujme příčinami. A nakonec cíle a způsob jejich dosažení. Vy politici se v tom dnešku asi vyznáte, já ne. Třeba je vás tam vice, kterým jde o věc a ne jen o osobní prospěch. Nejen ve vaší straně, ale mezi všemi poslanci a senátory. Potřebujeme v politice opravdové osobnosti. Zkouším to. Děkuji.

0 0
možnosti
ZZ

Hodně naivní představa, že současní europoslanci něco užitečného dokáží.

0 0
možnosti

Německo ví co chce. Ekonomicky nás vyždímat. Kdysi dali zakusit téměř celému světu hrůzy války, když chtěli vyhladit národy, dnes v moderní době to dělají ekonomicky. Zatím co my poklonkujeme EU, oni si diktují a dělají si co chtějí. Němec nikdy nebude jiný, stejně jako Russ...

0 2
možnosti
Foto

Ano, Německo ví co dělá, tak mu velí USA. Ví vláda ČR, tj. Zdechovského vláda, co činí, když se podlézavě podřizuje všemu, co z tzv. Západu přichází? Energetická a ekonomická destrukce a z ní vyplývající ekonomické zaostávání, obhajovaná floskulemi o záchraně klimatu; upřednostňování sexuálních deviantů; podpora nelegální imigrace pod záminkou podpory neexistujjící multikuturní společnosti; cenzura odlišných názorů, maskovaná bláboly o boji s dezinformacemi; falšování historie; narušování vztahů mezi generacemi; degradace vzdělávacích procesů.

Bylo by možné pokračovat.

2 3
možnosti
JS

Varovani z USA prislo konktetne od prezidenta Trumpa. A to nejen Nemecku. Byl prvni, ktery otevrene rekl, ze Spojene Staty nebudou financovat NATO, pokud ostatni clenove teto organizace nesplni svoje zavazky. Konkretne 2% HDP na zbrojeni. (To plni Polsko a snad jeste Estonsko, coz je mezinarodni ostuda a evropske bezpecnostnio riziko).

4 0
možnosti
LH

Je tu vůbec ještě někdo, kdo tomuto pokryteckému, ulhanému tlachalovi věří? Doufám, že ne! Končíš, flanďáku!

2 3
možnosti
TB

Článku nejde nic vytknout, takže bych jen pana Zdechovského rád zeptal, proč tedy tak aktivně hlasuje pro každou blbost, která tomu všemu jen napomáhá?

9 1
možnosti
MM

No vida, opět realistický článek pana Zdechovského. Škoda, že je to vždy jen před eurovolbami, kdy se i hlasy reálně uvažujících a nespokojených lidi s politikou EU hodí. Stejně tak tomu bylo přeci i před minulými volbami, kdy byl pan Zdechovský výrazným kritikem vstřícnosti Německa k africké migraci. A po volbách zase bude poslušně zvedat pacičku pro všechny eurošílenosti greendealu. O nic víc v tom článku autorovi nejde.

8 2
možnosti
MB

Co jiného chtít od lidovce?

4 1
možnosti
JK

To vše je dlouho známo. Německo nedělá malé chyby. Kompletně to ale platí i pro EU. Evropa tak směřuje ke zkáze. Je pět minut po dvanácté probudit se a nalít si čistého vína. Vrátit se v Evropě k hospodářské spolupráci. Z bruselské úrovně odejmout veškeré politické, federalizující kompetence. Volný pohyb služeb, zboží, lidí a kapitálu. Politickou spolupráci ponechat výhradně na NATO. Neučiníme-li tak sami dnes, donutí nás k tomu za velkých bolesti okolnosti zítra.

4 2
možnosti
ZZ

Souhlas - až na to NATO, které je dnes hlavním podporovatelem politické destabilizace na světě.

3 9
možnosti
DT

Poděkujte se německým Zeleným. Ti jsou hlavní zlo.

Nelogické chování německé vlády je jen logický vývoj.

14 0
možnosti
ZZ

Je to daň Zeleným, za jejich podporu vládnoucí partaji, protože Zelení tvoří v Německu jazýček na vahách politické většiny v parlamentu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.