Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

25. 1. 2012 11:28
tohle je bohužel začarovaný kruh

Nebylo to zmíněno tak jasně, ta hranice 500 hlídaných osob je minimální hranice od které je rentabilní ten systém vybudovat.Nejde přeci jen o ty náramky, ale o  centrum, odkud budou monitorovány.

Čili, pak je situace v kruhu, centrum se nebuduje  a elektronické náramky nevydávají, protože není sdostatek odsouzených na svobodě na hlídání, a soudci nepoužívají tento druh trestu, protože vědí že automatické hlídání s pomocí elektroniky nefunguje, tudíž si "odsouzený" skutečně může jít sednout do hospody...

To že to bude u nás předražené jako všechno, o tom není třeba spekulovat.Jenže-tenhle systém se přeci nemá budovat proto aby se "ulevilo věznicím". Když už někdo spáchal závažný zločin,a´t si ho odsedí. (a v kriminále obvykle bílé límečky poznají že to není sranda). Ale spíše by domácí vězení mělo být pro ty co dnes odcházejí od soudu s drzým úsměvem na rtech, s podmínkou nebo pokutou...

0 0
možnosti
TZ

Sulac

25. 1. 2012 14:02
Re: tohle je bohužel začarovaný kruh

Naprostý souhlas. A měl by elektronický náramek do té doby, než by splatil škodu. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.