Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Autorek moc daleko nedohlédne. Ohánět se logikou bylo pro mě směšné když jsem dočítal. Proč: Návrh SPOZ, ač nic závažného nevyřeší je důvtipný. Pokud si to pro myslíte odklonila by se doprava na nevyužité večerní vlaky. A co člověk ušetří na benzinu o to méně mu musíte dávat na výplatu, sociálku či na důchod. No a to je vše k vnávrhu SPOZ. Mi nepotřebujeme jíst Polské odpadky přimíchávané pokoutně do našich výrobků, nechat napospas a bez ochrany ČR. Vždyt se těhle gaunerů z chobotnice potřebujeme zbavit a to navždy pomocí trestní odpovědnosti, kterou zde zavede Úsvit: http://okamura.blog.idnes.cz/

0 1
možnosti
Foto

možná to povolbách "zasadí do reálného ekonomického rámce";-D...však to už tu taky bylo....já zase slibuji světoví mír

2 0
možnosti
Foto

No, do rámce prázdné státní pokladny ;-);-D. Chybí mi ještě slib, že elektřina zlevní o 80 procent.

0 0
možnosti
Foto

Sám v podstatě uvádíte, že to není taková hloupost, jak říkate. Nyní asi je dotován provoz vláků, které jezdí prázdné. Nebylo by tedy lépe dotovat ty cestující?

0 1
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že je nutné se dohodnout na dopravní obsluze s místními firmami a představiteli měst a obcí. Prázdné vlaky bych zrušil.

0 0
možnosti
ZB

SPOZ se zaměřuje na hloupé voliče.Ti nepoznají, že Žákův hloupý slip je hloupý...

7 0
možnosti
Foto

Já myslím, že se jim to nepovedlo. Reagují na to na sociálních sítích tisíce lidí. Tohle je úkrok mimo 8-o

0 0
možnosti
LZ

Taky si myslím, že je blázen, tím teda opravdu SPOZu nepomoh, tím jenom ukázal, jak z některých lidí (a najdou se i takoví, kteří tomu uvěří) dělají voly. To je teda fuj!!!!;-(

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4369x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.