Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J64a97n 92J11e23n44i62c

30. 4. 2015 9:11

Až mne mrzí, že se tak rychle naplňuje to, co jsem psal minulý pátek...

Norové už zahájili proces adopce pro nejmladšího Michaláka...

Co uděláte, aby Váš výrok měl šanci na úspěch:

"Ne, Eva Michaláková měla původně setkání s Davidem na patnáct minut a pak se prodloužilo na hodinu a půl...věřím, že uspějeme ;-)"

0 0
možnosti

Proč se angažuji v kauze Evy Michalákové a jejích dětí? - Abych se zviditelnit jako každý lidovec!

1 8
možnosti
Foto

To má logiku, což. Tak proč se na tom nezviditelňují další 8-o

2 0
možnosti

J14a64n 29J31e38n19i59c

24. 4. 2015 15:01

Asi mnozí z Vás jsou proti násilí, ale v případě Polska to vyšlo. Rodiče si nechali unést vlastní děti a polský stát se pak za ně postavil. Něco podobného se povedlo Rusku. Proč to nezkusit touto cestou? Nebo je tu reálné nebezpečí, že by náš stát vydal kluky zpět do Norska?

3 0
možnosti
Foto

V tuto chvíli je to nemožné. Děti jsou hlídány a já se obávám, že jsou pod dozorem i cestou do školy a zpět.  Tato možnost zde byla ještě před třemi lety ovšem paní Michaláková ji striktně odmítla. Česká republika nemůže a nesmí vydat své občany do zahraničí, takže obavy v tomto směru jsou jen falešným poplachem.

1 0
možnosti

J42a86n 73J50e20n89i19c

24. 4. 2015 14:44

Ani jsem nevěděl, že jste poslanec. No každopádně než jsem dal karmu, tak jsem si pro jistotu přečetl pár Vašich článků...

Nevím jak to vnímáte Vy, ale před několika měsíci jsem tvrdil, že když se do kauzy zamotal Kapitán a Marksová, tak ač je mi to moc líto, tak naneštěstí se kluci Michalákovi k matce nevrátí. Tyhle psí čumáky jsou toho zárukou.

Pokud má stát opravdu zájem ochránit své občany, tak má dostatečné nástroje na to, aby tak učinil na evropské půdě. Jenže to by musel prokázat i tu horší stránku a pohrozit vážnou diplomatickou roztržkou. Jenže k tomu není vůle na žádné úrovni. Jde přece "jen" o občany naší země... Indové měli s Norskem podobný problém a dokázali ho vyřešit.

Zkuste mi naznačit, jak se pokusíte tuto kauzu zvrátit a co bychom jako obyčejní lidé mohli udělat, aby to probudilo veřejnost, politiky.

Mám totiž pocit, že se tu hraje především o čas a ten letí sakra rychle. A tím, jak utichá boj o kluky se naskytá Norsku možnost prohlásit, že už uplynula doba, kdy je šance vrátit kluky zpět, že nastala doba, kdy je možné kluky adoptovat a pod. a pak už budou norští občané a šance na jejich vydání matce navždy ztraceny. Takže buď nějaká akce, která přinese ovoce nebo v tichosti zatlačit slzu a politovat pí Michalákovou a přestat se v tom pitvat...

6 0
možnosti

Jenže nejhorší je, že ty děti p.Michalákové stejně nevrátí.Kontakt s nimi má pro letošní rok omezený stejně, možná ještě víc, protože může vidět už jen mladšího synka.Mám pocit, že s Nory nehne nic. U nás není síly ani vůle na odpovědných místech-asi kvůli norským fondům.Je to smutné a té paní je mi hrozně líto.Nedovedu si představit,že bych neviděla svoje děti vyrůstat.

4 0
možnosti
Foto

Ne, Eva Michaláková měla původně setkání s Davidem na patnáct minut a pak se prodloužilo na hodinu a půl...věřím, že uspějeme ;-)

2 0
možnosti

Děkuji Vám, pane.

Mám radost, že jsem při volbách do eulamentu vybíral správně.

7 1
možnosti

Přidávám se. Ty všechny jízdenky, letenky, elektronický podpis na žádost o voličský průkaz a podobně nebyly vyhozené peníze. Volil jsem dobře :-)

3 1
možnosti

I40v54o 71B15o83u70š15e

24. 4. 2015 11:38

Hrdinny politik celici utokum....... To volici miluji.;-D

0 4
možnosti
Foto

Jo a kteří? Rád bych jim to poslal ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Starost o děti paní Michalákové v Norsku je na místě. Není přece možné tolerovat de facto únosy českých dětí v zahraničí, i když tento je "posvěcený" norským úřadem Barnevern. Policejní vyšetřování v Norsku nepotvrdilo, že by paní Michaláková svým synům ubližovala, tak neexistuje jediný důvod k tomu, aby jí děti nemohly být vráceny. Jsem rád, že se pan europoslanec Zdechovský v této kauze angažuje. R^:-)

11 1
možnosti
Foto

Byla policií obviněna? Ne. Prokázali lékaři zneužívání? Ne. Odsoudil ji za něco soud? Ne...a tady pořád někdo hatuje paní Michalákovou

8 0
možnosti

Zajímavé. Vždy, když se objeví článek o Michalákových, tak do druhého dne tu máte blog.

0 0
možnosti

J51i68ř64í 15N60o15s55e14k

24. 4. 2015 11:20

Jestli to nebude tím, že se pan Zdechovský angažuje právě v tomhle případu, pane Kopřivo. To jste tedy objevil Ameriku ;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.