Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti

Najednou, jo? Není náhodou kritika politických kvót u Oskara zároveň kritika veškerých "vyspělých západních hodnot", tedy automaticky podpora Kremlu?

Nějak pružně měníte postoje.

0 0
možnosti

J57a16n 39V24l22k

21. 3. 2022 14:31

Pozor na to : "Z"dechovský . . .

0 0
možnosti

Ale no tak. Amerika je multi kulti, západní, postkoloniální Evropa je multi kulti, my v postkom Evropě multi kulti nejsme. Navíc, zde máme zkušenost s chronickou nutností obhajovat svou identitu proti tlaku z okolí. Proto je náš národní svět nesamozřejmý a klademe na něj daleko větší důraz než národy, které nejenže o sobě nepochybují, ale navíc svou kulturu zdařile vyvážely do světa.

Posmívat se tomu, jak - z našeho pohledu hloupě - řeší problémy v jejich společnosti, je u EU politika poněkud trapné. My si tím svou pozici nepodpoříme a jen to zase skončí tím neproduktivním českým posměváčkovstvím.

Uvítal bych, kdyby pan europoslanec nechal tenhle bulvár na místní chytráky, máme jich dost, nelezl jim do zadku a místo toho trávil čas placený z veřejných zdrojů k tomu, aby místo šaškování seriosně vysvětloval tam, kde pracuje, proč jsou tu ty rozdíly ve vnímání rasového problému, kvůli kterému nás euro progresivisté vidí jako rasisty a xenofoby.

Ale proč trochu nevlézt do zadku triviálům, konečně jejich hlasy se budou hodit.

Toto je trapný a zoufalý traktát, který patří na Parlamentní hlísty.

Ať je americký obraz společnosti takový, jaký ho chtějí Američané, místo humoru bych od pana chytráka očekával takovou definici našeho národního raison détre, kterou ti multi kulti pochopí a budou respektovat.

Proto v Bruselu je.

0 2
možnosti

To není bulvár, ale realita.

0 0
možnosti

Tak mohli by tam být ti Romové co ukradli tank.:-/

4 0
možnosti
Foto

R^

Trochu se bojím, že možná jsem až příliš naivní, když chovám naději, že dnešní válka něco změní. Že Západ probudí se. Zastydí . Za to že na pozadí vážných hrozeb vymýšlel úplné kraviny. Že sešel z cesty. Že od úcty ke zdravému rozumu a ke svobodě degradoval k buzeraci. Vždyť chabá péče o obojí se vždy kopanci do svědomí vrací.

Sláva Ukrajině a spásu Západu!

4 0
možnosti

Filmová cena Oskar upadal a upadal, až začal být všem šumafuk. A pak, ve snaze před pádem do úplného zapomnění, vyhlásil nová pravidla.

A v Česku nastal zázrak!

Všichni ti, kteří po Oskaru už ani nevzdechli, náhle zjistili, že je to centrum, středobod a úhelný kámen jejich filmového světa a že tento jejich pilíř a monument byl zákeřně zrazen. Na sociálních sítích povstala záplava nevole.

Tak co by jeden manipulátor taky nepřihřál polívčičku, žejo. Pozdě, ale přece.

0 3
možnosti

Evropský úspěch by byl už jenom vznik takového filmu. Alternativa k postapo nebo zdlouhavé světové válce.

Takže klidně ať si tam hraje černý Zelenskyj. ;-D

Akorát válečným filmům sluší časový odstup, aby to nebyla další propaganda. Třeba se mi líbil snímek Fury z 2014. Hrůzy války dělaly z mužů bestie na obou stranách a lidskost bránila přežití.

0 0
možnosti

Určitá šance by byla. Ve filmu by mohli vystupovat Kadyrovovi žoldáci - muslimové, a jak si na ně ukrajinští vojáci mastí náboje vepřovým sádlem. Přidat vyjádření moskevského patriarchy, že za válků může pořádání gay průvodů na Ukrajině. Nebo je to málo, Antone Pavloviči? ;-)

0 0
možnosti

Nezapomněla bych na hrdinné Romy demontující tank a dojemný příběh černošského studenta prchajícího pěšky z Kyjeva, kterého na hranici utluče polský xenofobní celník. ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.