Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můj názor je zcela jednoznačný. Stát se tyto dvě vraždy na území ČR, tak u Petr Kramný sedí příslušnou dobu ve vyšetřovací vazbě.

Otázka, proč ho tam egyptská policie prozatím neposadila, mě absolutně nezajímá a myslí, že náš zastupitelský úřad by se o věc měl zajímat až poté, kdy bude vysloveno obvinění.

Do té doby to prostě je historická smůla a zcela nepravděpodobná náhoda, že manželka a dcerka pana PK byly zavražděny právě v době, kdy se on vyskytuje jako jediný reálný podezřelý.

Ale na druhou stranu, kdyby už ty dva měsíce nebo kolik to přesně je, seděl ve vazbě, tak by ušetřil peníze za hotel a ty by se mu pak ve vězení před popravou mohly dobře hodit.

Tím samozřejmě nepředjímám, že je vinen. Ale ta možnost je naprosto reálná a ani při zapnutí té nejdivočejší fantazie nedokáži na žádnou jinou přijít.

1 2
možnosti
PV

Myslím že důvod proč PK není ve vazbě je protože je cizinec a těžko by mohl někam utéct. Egypt žije z turistického ruchu a rozhodně nestojí aby se o něm začalo mluvit že zavírá cizince bez důkazů. Někde jsem četl že kompletní toxikologické testy trvají až 8 týdnů, takže dle mého se pořád čeká na výsledky.

1 1
možnosti
Foto

A z téhle zprávy vyplývá, že český stát NEMÁ ZÁJEM?:) A kde to tam vidíš?:))

2 0
možnosti
Foto

Je otázkou...jak to vše doopravdy je, já bych médiím moc nevěřil :)

2 0
možnosti
VK

Je uplne jedno, jak to doopravdy bylo. Je dulezite, ze obcan CR je nucen byt v Egypte a ze stat nema nejmensi zajem mu pomoci. Jestli je vrahem nebo ne, to neni dulezite, protoze nebyl prozatim z niceho egyptskou stranou obvinen

2 0
možnosti
PV

nemyslím si že to tak je.

1. nevíme nic víc než pár neustále se opakujících zpráv z Blesku, či Tn.cz. Třeba jednání na diplomatické úrovni pokračují a jenom to není ze strategických důvodů podáváno veřejnosti.

2.K činu došlo na Egyptském území a proto má egyptská strana plné právo věc vyšetřovat. PK je asi důležitý svědek či potenciální obžalovaný takže si dovolím říct že ani občanství USA by mu moc nepomohlo.

3. I když spojené státy mají mnohem, mnohem větší vliv na světové dění v jednotlivých případech je i jejich diplomacie kolikrát bezzubá. koneckonců bylo napsáno plno knih a natočeno plno dokumentů že i nejmocnější diplomacie světa v těchto jednotlivých kauzách často selhává.

2 3
možnosti
VK

Nemate pravdu pane Vaclavku. Zadna jednani na diplomaticke urovni neprobihaji. Egyptska strana k nim nepristoupila. To ze k cinu doslo v Egypte je pravda ale neznamena to, ze Ceska republika ma mlcky prihlizet. Podivejte se do sveho cestovniho pasu. Jestli se nic nezmenilo, tak na druhe strane by melo byt upozorneni ze pas je majetkem Ceske republiky, a jeho drzitel je pod ochranou CR.  Pokud je pan Kramny dulezity svedek, je podivne ,ze pri jeho udajne dulezitosti nebyl za cele dva mesice radne vyslechnut. Za vyslech nelze povazovat rozhovor mezi dvermi hotelu.

A kdyz uz jste, buhvi proc, zminil USA, tak vas jako obcan USA mohu ujistit, ze kdyby se to stalo americkemu obcanu, nezavisle na zemi, tak by mel okamzite k dispozici hromadu tech nejpepsich pravniku a celym pripadem by se zabyvala nejvyssi mista. Neni dulezite co by se povedlo zmenit ale dulezity je fakt, ze by americka strana nenechala sveho obcana takto na holickach, jak to udelala CR.

1 0
možnosti
Foto

Když jsme pustili za ministra Němce katarského prince domů, tak jsme ta na druhou stranu kritizovali, tak nevím.

4 1
možnosti
RK

Kecálisto.... Spojené státy žádaly Bahamy o vydání Koženého do USA a ty na něj udělaly jen dlouhej frňák. A co třeba Kim Schmitz? Dokonce několik teroristů......

2 1
možnosti
Foto

Kožený ovšem tak nějak není občan USA, že ano

1 0
možnosti
VK

Karma. Tento pripad je naprostym a tragickym selhanim odpovednych mist. Je to priserna ostuda pro celou Ceskou republiku

4 4
možnosti