Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Roaming úplná pitomost zase není. Roamingové zóny jsou i uvnitř Ruska, odpovídají větším evropským státům. Volání uvnitř zóny mají řádově levnější než u nás. Spojení hovoru mimo vlastní síť operátora vždy nese vyšší náklady, i když je otázka, o kolik.

1 0
možnosti
Foto

Dobře, ale to se může řešit úvodním poplatkem. A pak jet normálně podle tarifu.

0 0
možnosti
JB

J36a50n 35B24á96r68t80a

10. 3. 2014 14:29

Ono to nakonec ani nemusí být v těsné blízkosti hranic. Ten zahraniční signál se leckdy dostane dost daleko. Pak jen stačí aby měl domácí operátor nějaký výpadek, chvilkově přetíženou síť, horší pokrytí v daném místě atd. a už voláte ze zahraničí ačkoliv jste od hranic třeba 20 km (pochopitelně na domácím území).

1 0
možnosti
Foto

Mám stejnou zkušenost z Krkonoš.

0 0
možnosti
MT

Myslím že tento rok v júli bude Roaming už zrušený. Taktiež aj poplatky za hovory a dáta budú slušne upravené. Systém platieb SEPA od 1.12.14 upravuje aj poukazovanie peňazí v rámci EU za nízke poplatky a je aj možnosť inkasa z účtu hoci v ktorej krajine. Myslím že zatiaľ iba v Eurozóne.

1 0
možnosti
Foto

Ta vámi uváděná absurdní situace je naprosto reálná. Mně osobně se to přihodilo již několikrát. Byl jsem na našem území v blízkosti státní hranice a na mobilu mi už automaticky naskočila síť sousední země. Až po hovoru jsem pak zjistil, že jsem vlastně volal ze zahraničí a zaplatil za roamingovou službu. Od té doby si to v blízkosti hranic hlídám a pokud mi tam už naskočí síť sousední země, manuálně si přepnu mobil na domácí síť - pokud je tam domácí síť dosažitelná.

1 0
možnosti
Foto

Ano, psal jsem to tu. Já mám stejnou zkušenost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4369x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.