Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J62a23n 22J44e85n96i14c

29. 4. 2015 15:55

Pane Zdechovský, v minulém blogu jsem se ptal ohledně paní Michalákové, jak konkrétně se jí dá pomoci. Toho povídání kolem už bylo dost.

O Zemanovi to platí stejně. Zcela záměrně se vyhýbám slovu prezident, protože mi to s ním nejde dohromady. Vy jste europoslanec a zastupujete nás v europarlamentu. Co uděláte konkrétního proto, aby se dal Zeman zkrotit. Ten člověk škodí od první chvíle co usedl na hrad. Pošlapal celou politiku ČR boje za svobodu a nezávislost tím, co předvedl v Číně. ČR je součástí NATO, ale on se chová, jako bychom byli věrný přítel Ruska a NATO nepřítelem. Mluví jak ze 4. cenové skupiny, ožralý jak mužík jde ke korunovačním klenotům. Tohle je hlava státu, která dává příklad mládeži? Ignoruje zvyklosti a zákony tohoto státu viz jeho kancléř. Odrovnal vládu Nečase kvůli trafikám, aby si mohl najmenovat loutkovou vládu, kde premiérovi slíbí flek v ČNB a posléze křeslo guvernéra. Ocení státními vyznamenáními své kámoše a vytře si zadek akademickou obcí. Co s tím uděláte? Jak se můžeme proti tomu jako obyčejní občané tohoto státu bránit? Ačkoliv jsem zásadně a z principu proti tomu, aby se dehonestovaly autority (například házení vajec), tak v případě Zemana mi to přijde skoro přirozené. Alespoň nějak lze vyjádřit nesouhlas...

0 0
možnosti
JF

J34a19n 92F31r12o94l33í72k

29. 4. 2015 13:21

Hulvát žádnou úctu a vážnost nemá a proto si toho pisálka ponechá.

1 1
možnosti
JZ

Pravdou je, že Ovčáček by měl skončit, protože dělá velkou ostudu nejen sobě, ale hlavně svému chlebodárci. Jenomže někteří Zemanovi příznivci dokazují, jak jsou poněkud jednodušší, když si neuvědomují, že zmínit Hitlerovy narozeniny musela v dubnu 1939 všechna česká média. A kvůli cenzuře nebylo možné se otevřeně navážet do Hitlera, tak Peroutka zvolil jinou taktiku a ve skutečnosti Němce v článku v Přítomnosti zesměšnil. Jenomže to je potřeba umět číst mezi řádky, což pan Ovčáček a spol. neovládají.

2 0
možnosti
JR

J68i89ř33í 77R57o40d

28. 4. 2015 20:49

Největší ostudu ale slušným lidem v CR dělá MZ

3 1
možnosti
Foto

J59i67r64i 61B25i63l82i32n10a

28. 4. 2015 16:11

Uz to ze si byvaly redaktor komunistickych novin dovoluje utocit na nekoho jako Peroutka je zvrhlost.

Ale na vine je (stejne jako v pripade slabomyslneho kanclere Hajka) zamestnavatel. Tedy prezident.

4 0
možnosti
ZB

Zeman svou šanci být gentleman už dávno propásl,omluva měla přijít hned jak bylo jasné,že citát,který použil napsal někdo jiný a jím uvedený článek neexistuje.Zeman je ješitný egoista,který své chyby nevidí a raději vytváří podivnou virtuální realitu,ve které žije jako neomylný a všemi obdivovaný génius...Ubožák.

7 0
možnosti
Foto

Jistě, za nepřesnou citaci by se Zeman měl omluvit.

Jenomže tím, jak se Peroutkovi zastánci snažili co nejvíce očernit prezidenta Zemana, tak způsobili, že daleko více očernili Peroutku.

Myslím si, že 99,9% našich občanů nevědělo, že Peroutka napsal oslavný článek na Hitlera a silně protižidovský článek.

0 6
možnosti
Foto

Podstatně horší je to, co vyšlo o Ferdinandu Peroutkovi najevo, než bazírování na přesném slovním vyjádření.

Fakta jsou taková, že Peroutka obdivný článek na Hitlera napsal, zrovna jako silně antisemitský článek proti židům.

To je závažnější než údajné prohlášení, že "Hitler byl gentleman".

0 6
možnosti
OK

Pane Petříku, co tedy vyšlo o Ferdinandu Peroutkovi najevo (pominu-li, že zmíněné "objevy" byly dávno známy)?

Peroutka napsal článek o Hitlerovi, protože to byla jeho povinnost, ze které se nevyvlekl a nehodil ji na někoho jiného. Tento článek byl obdivný jen zdánlivě. Inteligentní čtenář, který četl Přítomnost, v tom našel jasné odmítnutí Hitlera.

I mezi Němci byli inteligentní čtenáři a proto "obdivovatel Hitlera" skončil již v roce 1939 v koncentráku, a to dokonce za "neurathovského" režimu, který byl ještě velmi mírný ve srovnání s tím, co následovalo později.

Potíž nastala až ve chvíli, kdy se text dostal do rukou čtenářům, kteří nikdy Peroutku nečetli a nečetli by ho ani dnes, kdyby žil.

5 0
možnosti
Foto

Pan Ovčáčka bohužel odvolat nelze. Odporuje to logice věci. Podle veřejného mínění má totiž současný mluvčí pana prezidenta celkem odpovídající intelektuální úroveň svého šéfa. Respektive trochu nižší, jak to odpovídá zákonům moci. Logicky uvažováno, by jeho nástupce musel odpovídat těmto nárokům. A teď si položme otázku: Kdo je ochoten přiznat, že ho láká role veřejného hlupáka. Snad jedině ten, kdo si to nepřipouští. Takže případná výměna sebou nese riziko, že dojde k ještě většímu snížení intelektuální hodnoty verbálních projevů přicházejících z hradních komnat. V podstatě by bylo za současného stavu asi nejlepší tuto funkci zrušit. Jednak by to ušetřilo peníze a pak i neohrožovalo zdravý rozum občanů. Pak by se ale pan prezident musel vyrovnat s tím, že jeho konání zůstane vždy bez patřičného vysvětlení a tím  zase vzniká nebezpečí, že spekulace o kvalitě jeho jasnozřivého pohledu na svět kolem zapadnou do všeobecného marastu neporozumění.

3 1
možnosti
BT

pan president se neomluví (ješitnost mu to nedovolí) mluvčího Hradu neodvolá a příznání chyby je mimo rozlišovací obzor hradního pána

a víte co je nejlepší že spoustu lidí ještě tomu bude tlekat a považovat to za správné chování pana presidenta jen proto že tím prý naštvě "kavárnu"  

je to smutný pohled ale co jsme si zvolili to máme ale nebojte bude hůř,  zase budou volby

10 1
možnosti
Foto

Není zač se omlouvat. Je to jen 248. útok na prezidenta Zemana.

4 6
možnosti

Bravo pane Zdechovský - KARMAR^

6 1
možnosti
Foto

Napsal jste to dobře a správně a proto máte KARMU.

Obávám se však, že potvrzujete svou vlastní charakteristiku a jste v tomto případě opravdu optimista snílek.

Zeman Ovčáčka neodvolá, protože to on prostě nedělá.

Zeman se neomluví, protože to on prostě nedělá.

Zeman se nepoučí, protože to on prostě nedělá.

Překročil už svůj pomyslný Rubikon inteligence a mentálních schopností. Svým konáním jen potvrzuje, že stále žije v zajetí své minulé slávy a úspěchů svých "bonmotů" a není schopen si uvědomit, že stáří a nemoc stále rychleji devastují šedé buňky mozkové a proto se se stále rostoucím údivem pozastavuje nad nepochopením okolí. Ukazovalo se to už v předvolebním období, ovšem po volbách to propuklo plnou silou, protože ztratil veškeré zábrany. Charakteristický je výkřik na házeče vajíček:"Já se vás nebojím". Je a bude stále hůř. Dokonce se obávám, jestli dožije konec svého volebního období.

15 3
možnosti
OK

Je to přesné a je to šílené. V dnešní pohnuté době je hazardem mít v čele země Zemana.

8 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.