Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

upřímně nevím, jestli se mám radovat, protože tohle jde ještě o krok dál než Norsko - k totální likvidaci nepohodlného rodiče. v tomto případě zjevně místní občan využil znalosti systému a svých kontaktů (přitom od farmáře nelze čekat, že bude nějaký Machiavelli) a svou nepohodlnou manželku fyzicky a zcela legálně... odstranil.

1 0
možnosti
Foto

Proto to zveřejňuji. Když půjdete na můj fb, zjistite že to není jediný případ.;-(:-/

0 0
možnosti

Je dobře, že se Tomáš Zdechovský věnuje kauzám odebraných dětí. Takové kauzy se ovšem dějí v mnoha zemích. Nicméně je o nich potřeba mluvit, upozorňovat na tato bezpráví. Bez medializace a tlaku veřejnosti náprava nepřijde. Za článek karma.:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, vážím si toho R^

0 0
možnosti

Ja verim tomu, ze ve Svycarsku se stala chyba nebo trestny cin. To se muze stat kdekoliv. A deje se to spis vyjimecne. Norsko je neco jineho. Tam nastolili zrudny fasisticky system, ktery deti krade programove. Pro penize.

3 0
možnosti
Foto

Jaroslave, i ve Švýcarsku nejdete řadu podobných kauz těm norským. Nejde o jediný případ :-/ Ale jinak souhlas

0 0
možnosti

Ono je to hrozně skvělé, ale vždy na počátku jsou dva. Muž a žena, kteří spolu nejprve souloží, pak přijde dítě, pohádají se a zjistí, že spolu nemohou být. Začnou si dělat naschvály, jsou nepřátelé na život a na smrt a využívají k tomuto boji i děti a neštítí se vůbec ničeho. A ty se státe starej.

Čest těm, kteří se dokáží domluvit a rozejít kultivovaně s co nejmenším zásahem do života dětí, i když to fakticky nelze.

1 0
možnosti
Foto

Souhlas, ale ono to opravdu mnohdy nejde. :-/

0 0
možnosti

A povíte nám taky, jak se coby europoslanec konkrétně zasazujete o napravování zlořádů v EU? Připadá mi srandovní, že  činost, kterou tu zveřejňujete, je důsledně mimo EU... Přece jenom vás asi daňoví poplatníci sponzorují kvůli něčemu jinému.:-)

0 3
možnosti
Foto

Dobrý den, paní Trojanová,

tak jste si ulevila a teď napište něco o podstatě problému ;-)

Jinak mi nic nesponzorujete. Dělám to z vlastní vůle a ve svém čase nad rámec své činnosti. A to je špatně? Není to, že politik pomáhá, jeho posláním? Třeba budete i Vy jednou potřebovat pomoci a věřte, že neřeknu, že to není moje kompetence.8-o

2 0
možnosti

Pokud tomu správně rozumím, pane Zdechovský, tak paní byla držena v psychiatrické léčebně a brala psychofarmaka po dobu těhotenství? Zohledňovali ošetřující lékaři její stav?

Jakou roli v tomto případě hraje otec dcery? Zúčastňuje se anebo zmizel v propadlišti dějin (předpokládám, že de facto jím otec syna není, to nevychází)

Jakou šanci má paní, že získá syna do své péče a bude moci vycestovat do Čech eventuelně jakou má šanci žít spokojený život nadále ve Švýcarsku a mít obě děti v péči?

0 0
možnosti

Neboli jak EU pomáhá napravovat neřády ve Švýcarsku R^

1 0
možnosti

Upřímně řečeno ono to chce EU na nápravu neřádů ve Švýcarsku, protože neřádů je tam víc než dost, jsou zakopány důsledně pod koberec a Švýcaři sami s tím zcela evidentně problém nemají, ať už jde o odškodnění otrocky nasazených dětí (Verdingkinder), případy tohoto typu nebo ukradené židovské zlato. A evidentně s nimi nikdo jiný, než EU, nepohne.

2 0
možnosti

V této Vaší činnosti Vám fandím a přeji zdar!

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.