Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Dobrý realistický článek. Je ovšem také nutné pořádně zatlačit na Řecko, aby dodržovalo pravidla Schengenu a zabránilo nekontrolovanému vstupu běženců na své území. Za článek karma. R^:-)

1 0
možnosti
MP

Pane Zdechovský, nevím, co si o vás mám myslet. Používáte věty jako: " Pomáhat lidem v nouzi, kteří utíkají před smrtí, je nutnost. Ale pokud někdo chápe ochranu jako možnost páchat násilí na ženách, tak se hrubě mýlí." , "Bylo nabíledni, že mezi statisíci příchozích do Evropy nejsou jen lidé prchající před válkou a hledající bezpečí, nýbrž i jedinci ne zrovna ctnostné povahy..." (jedinci??8-o) nebo "Ano, Evropa musí umět být solidární s těmi, kteří pomoc opravdu potřebují..." Mám z vás takový pocit, že se vyjadřujete velmi opatrně, obojace, abyste mohl vždy, za jakéhokoli vývoje situace říci: "Vždyť jsem to povídal!" Nezlobte se, ale vaše opatrnictví ve smyslu "s nikým si to nerozházet" mi moc neimponuje. Takže bez karmy.

1 0
možnosti
Foto

Ne, nevyjadřuji se opatrně. Nebudu tady s vaničkou vylévat dítě. ono, když tvrdě postupujete proti jednotlivcům, skupina si to rozmyslí.

0 0
možnosti
MK

Pane Europoslanče. Přestaňte být socialistický realista. Neb socialistický realismu je směr, který nám říká jaký je v naší mysli svět, byť je realita zcela jiná. Přestaňme být dobrosery a uvědomme si, že v současném světě není žádná válka, ale pouze vnitrostátní ozbrojené konflikty, které jsou podporovány zvenčí. Ty byly, jsou a budou a nikdy nebyly doprovázeny takovýmto exodem. Tedy v žádném případě se nejedná o nějakou uprchlickou vlnu, ale v lepším případě o ekonomické nájezdníky, v horším o (možná úspěšný)pokus islamizace Evropy. Pokud by tito tzv. uprchlíci utíkali si zachránit holé životy, to by do Evropy prchali především před islámem. A to se neděje !! Jinak by totiž nemohl v našem "uprchlickém" být Aláhův(halal) jídelníček. Pokud by se jednalo o skutečně potřebné, tak by jejich chování bylo zcela odlišné, vážili by si střechy nad hlavou i materiální pomoci a nechovali by se tak, jak se chovají. Jen další střípek přímo od nás. Uprchlíci přejeli přes česko- německou hranici, navštivili "bordel" a tam ukradli větší množství peněz a na cestu si vzali taxík (kde na to vzali???). To co, co děje v Německu, Švédsku, Francii, GB, odkud máme kusé a nepřesné a zavádějící informace z medií, to je dle vás v pořádku a nemáme je házet do jednoho pytle??. Co dělají orgány EU?? Kéž by nedělaly nic, ale ony ještě tuto okupaci EU podporují. Tedy i vy, jako představil vrcholného orgánu, jste za tuto situaci odpovědný

1 1
možnosti
Foto

Socialistický realista rozhodně nejsem. To jste ten můj článek nečetl ;-)

0 0
možnosti
TJ

Počty migrantů snížit, s tím souhlasím. A jak? Humánně a po dobrém, když na to kašlou a jdou si za svým, asi těžko. Postavíme "technické bariéry"? To bude nutnost, ale dokud budou v Evropě létat pečení holubi do huby, tak si cestu najdou. Ještě budeme překvapeni, kolik má ten čerstvý milionek příbuzných a jestli si za evropské dávky koupí tam u nich manželky, tak je to krát 2, to už z údivu nevyjdeme.

3 0
možnosti
Foto

Třeba tím, že v Řecku většinu z nich pošlete zpět domů ;-)

0 0
možnosti
Foto

Realistický článek R^

Z videí v následujícím odkazu vyplývá, že většina migrantů cestuje za lepším ("v Evropě je lépe, budu se mít také lépe"), vědí, že pro cestu do Evropy normálně potřebují víza, ale to, že je Evropa nevyžaduje a dosud nijak neuzavřela hranice je pro ně potvrzením, že "Evropa Afričany potřebuje, stojí o ně". Samozřejmě očekávají, že za nimi bude moci přijet i jejich rozvětvená rodina.

http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7260-prima-rec-uprchlika-z-maroka-evropa-si-nas-zada

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.