Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

A co že přesně měl udělat ten Nečas, že by měl jít sedět, nebo co?

0 1
možnosti
Foto

Jednání poslanců o podpoře/nepodpoře vlády jsou jednání politická. Výsledek těchto jednání je politika. Práce pro stát v parlamentu, výměnou za práci pro stát ve státní firmě je politická dohoda. 

To není jako převzetí 7 mega za dohozenou zakázku. Naprosto jiný případ, který měl být ale již dávno vyšetřen a souzen!

Ted to odlehčím = jestli ředitelka kabinetu požádá rozvědku o hlídání/kontrolu premiérovy manželky, je to nezákonné, ale je to drobná laskavost. Ale jestli z tohoto jednání je zavřená osoba, která se provinila tím, že "požádala rozvědku o laskavost", tak to je postavené na hlavu!!! Jestli má někdo v tomto případě sedět, tak jedině velitel rozvědky, nikoliv úřednice! A né aby k vůli tomu padla "nevinná" vláda!

2 2
možnosti
Foto

Jiří, Jiří, na ironii Vás užije ;-) To je jako kdybych tvrdil, že Vietnamka přepadla chudáka pana Janouška, který ji nechtěně zranil, když se jí snažil ujet ;-D

2 0
možnosti
JS

Nevím, čemu se divíte. Už paní Kočí, přítelkyně pana Tluchoře, prohlásila: Soudy máme pod palcem.

4 0
možnosti
Foto

Tak to se všechno vysvětlilo. Kočí to zařídila ;-)

1 0
možnosti
MT

Tato republika s temito majijnimy praktiky vlady, justice a 'nejvyssim soudem' brzy prestane existovat.

2 0
možnosti
Foto

Bojím se, abyste neměl Mirku pravdu :-/

0 0
možnosti
MP

kdyby rath přijal 7 mega za složení posl mandátu a to prosím kdekoliv byl by bestrestný protože by se to týkalo výkonu mandátu poslance a bylo kryto imunitou...

1 0
možnosti
JK

J27i58ř63í 90K17o69p33u55n

17. 7. 2013 9:20

Nejvyšší soud nám vlastně řekl, že poslanci na poslancké půdě jsou vlastně bozi, kterým se nemůže nic stát.Rv

4 0
možnosti
MP

Lžete. Řekl, že nemohoun být stíháni za věci související s výkonem mandátu. Kdyby v parlamentě třeba zabil, půjde bručet imunita neimunita.

0 2
možnosti
SB

Já bych řekl, že to je jinak: Už od začátku to stálo na vodě a bylo jasné, že případný soud bude fraškou: Buď proto, že by musel obžalované osvobodit, nebo proto, že by odsouzení bylo stejná fraška jako odsouzení Slánského.

Podle mého názoru mnohem horší je zneužití tajných služeb k soukromým účelům, ale za to tyhle tři bývalé poslance nelze stíhat, jelikož ti s tím nemají vůbec nic společného.

2 1
možnosti
JK

J15i91ř79í 19K22o72p80u29n

17. 7. 2013 9:22

Každému je jasné, že tito tři pslanci se vzdali mandátu za jasným účelem a za protislužbu.;-O

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4369x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.